xiom strato vs xiom ignito

Andrei.Hods

Active Member
junior
Scor reacție
4
Vârstă
35
Locație
Gherla
salutare tuturor si sanatate multa
in legatura cu aceste 2 lemne ... as dori sa stiu ce e diferit intre xiom strato fata de xiom ignito, daca stie cineva si ma poate ajuta cu ceva sfaturi . multumesc si respecte

multumesc domnul Gelu , la aceste caracteristici m-am uitat si am observat ca xiom ignoti este mai moale decat xiom strato, dar as dori sa stiu daca cineva a jucat cu aceste 2 lemne si sa imi spuna care este mai pe mana mea , tinand cont ca vreau si fete sigma pro sau euro , trebuie sa decid asta dupa ce stiu mai multe de lemn . multzumesc
stima si respect

Cu ajutorul domnului Popescu care mi a configurat si mie o paleta XIOM, sper sa fac rost de diferenta de bani cat mai repede sa o achizitionez, am inteles ca ignito se recomanda la fete sigma.....dar mie mi-a placut mai mult ce scrie la Xiom Axelo:D

am jucat cu xiom strato si fete omega 4 nu stiu care varianta si mi sa parut ft buna combinatie , dar eu vreau sa incerc sigma ... si nu stiu cu ce lemn se potriveste mai bn :D

paleta nu era a mea , si daka tot ma decid candva sa cumpar o paleta xiom vreau sa o fac pe mana mea . eu joc acum cu fete tenergy fx 05 si lemn timo boll all +
, cand am jucat cu xiom strato cu fata omega 4 mi sa parut mai soft fata de a mea . poate gresesc sau nu am jucat destul sa o pot clasifica mai bine

Mi s'a spus ca Xiom strato are viteza mare si control bun cand sunt lipite omega 4 pro.

daca ai lemn cu control pune-i fete sigma pro. daca ai lemn usor pune-i de 2,2. daca e mai greu pune grosime mai mica...parerea mea...

Back
Sus