Open Kuwait Tour 14-18 feb.2012!!!

O duc foarte bine la seici vad jucatorii profesionisti-bani multi,desi sumele primite sunt de vreo 50 ori mai mici decat la tenis de camp spre exemplu
Timo Boll iarasi a spus pas,si de aceasta data?chiar ca pregateste o tactica surpriza pentru chinezi:D

cam asa.... au ramas coreenii sa se bata cu japonezii pentru medalii. Nu-i vad pe rusi in stare de surprize, desi au progresat mult in ultimul timp...

In conditiile astea,consider ca Adrian Crisan ar fi avut mari sanse la semifinale,pacat ca nu participa

Daniela Dodean a castigat cu 4-0 in fata Turcoaicei!!!
---------- Post added 15.02.2012 at 18:54 ----------
Sa vedem meciul urmator, dar ii uram bafta!!!

Urmeaza un meci interesant;
FRAZISKA PATRIK[GER] - KOKI NIWO [JPA] de la 0/2 la 2/2 si s-a terminat 2-4
---------- Post added 16.02.2012 at 15:38 ----------
Tabloul feminin incepe acum,poate le vedem si pe ale noastre.
---------- Post added 16.02.2012 at 20:13 ----------
Samara E -Kim Kyung Ah [kor] 3 - 4
Dodean D - Zhu Yulin [chi]
0 - 4
Din pacate au pierdut .
---------- Post added 17.02.2012 at 14:17 ----------
Fetele au pierdut si la dublu cu chinezele ,dupa un meci bun .
Nu ne-a ajutat nici sansa.

Ultima editare:
Jie Lie cu Kyung Ah Kim, doua aparatoare, joaca de 10 minute, scorul e 5-2 in primul set. Daca se ajunge la 7 seturi, joaca pana noaptea tarziu.
Later edit: s-au plictisit. S-a terminat primul set dupa 16 minute :)).

Ultima editare:
Surpriza s-au nu Joo S pierde cu 0/4 la colegul de echipa Ryu.
Mizutani al doilea finalist 4/2 cu Chuang [tpe] mai greu decat arata scorul.

Ultima editare:
nu prea este surpriza... ryu este printre putinii care au oportunitatea sa se antreneze cu cel mai bun aparator din toate timpurile :P
in finala ryu seung min vs jun mizutani

Ultima editare de un moderator:
Cap de serie numarul 2, Jun Mizutani il invinge in finala pe Ryu Seung-Min, cap de serie numarul 5 in finala de la Open-ul Kuweit-ului.
A fost al treilea lui succes in ProTour, dupa victoriile din Korea in 2008, si Ungaria in 2010.

La finala fetelor a avut careva rabdarea sa se uite ? A durat 1 ora si 40 de minute. Eu cel putin de cand ma uit nu am mai prins un meci asa de lung :)

Ultima editare de un moderator:
La finala fetelor a avut careva rabdarea sa se uite ? A durat 1 ora si 40 de minute. Eu cel putin de cand ma uit nu am mai prins un meci asa de lung :)
Si totusi a fost un meci foarte frumos,chiar la acest nivel Feng a solicitat un tus care lovise in cantul lateral al mesei,dar arbitru a vazut corect dpm si nu i-a acordat punctul.

Back
Sus