ÎNCHIS Vand diferite lemne.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
fetele stiga calibra sunt noi sau sh daca sunt sh va rog poze si demensiuni !! SI PRET SI DACA ACCEPTATI SI SCHIMBURI !! SAU Numai bani ? multumesc!

nu stiu cu ce ati dorii sa schimbati eu am mai multe fete si lemne handmade spuneti dvs ce ati dori si atunci discutam multumesc !!

...NOI:
X5 180ron, Kreanga Aeros 120ron, Kong Linghui 130ron, Tricarbon 180 ron, Gruba carbon 160 ron, Primorac off-.120 ron, Schlager Precision 140ron, TB T 5000 450 ron, MATSUSHITA Def 110 ron, JOOLA Wing Fast 150 ron, Korbel Magic Hand-off 120 ron, Stiga Hybrid Wood 280 ron, TSP standard 70 ron...PALETA ASAMBLATA : lemn PRIMORAC-OFF-si fete:TEN 64,YASAKA PRYDE 350 ron.MAZE Pasion.130 ron .
X5..VANDUT
ZLC..VANDUT
X5:

Tricarbon:

Matsushita:

Timo Boll T5000:

Stiga Hybrid Wood:

...FOLOSITE:
TB ALC 450 ron, Innerforce ULC 450 ron, SK7 200 ron, NITTAKU VIOLIN 380 ron.
Innerforce ULC:Vandut

Timo Boll ALC:

Nittaku Violin:

...VECHII:
STIGA STELLAN BENGTSSON 450 ron, STIGA ORIGINAL 400 ron, COR DU BUY 490 ron.
BENGTSSON-VANDUT
Stiga Original:

Cor Du Buy:

STIGA STELLAN BENGTSSON:

FETE:
Ten FX ,230 ron STIGA Calibra LT.140ron ,,joola PHOENIX,110 ron ,ACUDA S1 120 ron .
Restul pozelor se pot vedea la adresa http://photobucket.com/palete .
SENZATIONAL!!! Ultimul lemn Stiga Stellan Bengtsson, daca e adevarat ceea ce vad eu, are SEMNATURILE COMPONENTILOR CELEBREI ECHIPE DE AUR A UNGARIEI, CAMPIOANA MONDIALA IN 1979 LA PHENIAN !!! Atunci Gergely Gábor, Jónyér István si Klampár Tibór au produs o uriasa surpriza, intrerupand hegemonia Chinei in tenisul de masa mondial, la nivel de echipa nationala. De atunci, acest succes rasunator a devenit un punct de referinta in istoria sportiva a Ungariei, cei trei devenind la fel de celebrii, ca marea echipa de fotbal a Ungariei, din anii 50! Cine a cumparat lemnul, a pus mana pe o comoara, iar fostul proprietar nu cred ca a stiut ce vinde!

Se pare ca e o problema in recunoasterea literelor din alfabetul maghiar, voi rescrie numele, omitand accentele. Deci cele trei semnaturi sunt ale lui Gergely Gabor, Jonyer Istvan si Klampar Tibor.Ca o recunoastere in timp a valorii lor, Butterfly a botezat doua lemne cu numele primilor doi, celebrele Gergely Carbon, unul din cele mai populare lemne din toate timpurile si Jonyer Hinoki. Cer iertare titularului topicului, dar am simtit nevoia sa fac aceste precizari.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus