ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Radu668, ti-am trimis mai multe mesaje private si n-ai raspuns la niciunul...
Ori ai mesageria plina ori le ignori...
Vreau sa stiu daca sa-ti mai raspund la mesaje sau nu...
Multumesc si scuze celorlalti pentru off topic...

Vlad, vreau si eu o punga de Mingi de antrenament Gambler Gold albe :) se poate?
Ai mp.
---------- Post added 15.02.2012 at 15:38 ----------
Radu668, ti-am trimis mai multe mesaje private si n-ai raspuns la niciunul...
Ori ai mesageria plina ori le ignori...
Vreau sa stiu daca sa-ti mai raspund la mesaje sau nu...
Multumesc si scuze celorlalti pentru off topic...
Nicio problema. :)
---------- Post added 15.02.2012 at 17:40 ----------
Am adus Skyline 3 Neo la 82 de lei. Am ieftinit adidasii Yasaka Xplore (sunt 120 lei acum). Primul post este actualizat.

Pasionatilor de tenis de masă isi pot face o paleta foarte buna de aici pentru ca:
Este marfa foarte buna,Preturi foarte bune,pe langa are acest om RBlade care le recomanda ce fel de lemn si de fete sa isi ia...etc...va recomand acest site

Salut RBlade ,SERBAN sunt de la Tulcea am sa te rog sa-mi dai doua fete DOUBLE FISH 1615 ai numai de 1.0mm??.daca da sunt bune si alea,vreau ,,iarba''ca mi-am dat c-da la un lemn dr.levi all+ si vreau sa-mi pun doua fete mai sus mentionate.Se poate juca si se poate taia de la distanta cu ele? daca da am sa te rog daca mai ai adresa sa-mi trimiti luna urnatoare in jur de 9 sau 10 martie OK? adresa: jud.tulcea ,loc tulcea,str:BARAJULUI, NR.20 bl:3,sc A,ap:2 SERBAN MARIN.

(at)Gabi Oanes: Nu aduc Globe momentan, imi pare rau.
(at)cristy007: Iti trimit un MP mai tarziu putin.
(at)serban tulcea: Va trimit MP.

Salut RBlade,am primit MP-ul tau si vreau rosu si negru.Chiar am intrat pe net si am vazut cum joaca DengYaping,are un stil de atac foarte bun,daca sunt aceleasi fete,e Ok,acum nu stiu grosimea fetelor,dar cu cat punem mai mult burete cu atat jocul de la distanta de masa si plesnitele devin mai eficiente iar blocurile din ce in ce mai greu de executat.OK mersi iti dau adresa:serban marin tulcea str:barajului nr:20,bl:3,sc:A,ap:2 0745769862.

Salut RBlade,am primit MP-ul tau si vreau rosu si negru.Chiar am intrat pe net si am vazut cum joaca DengYaping,are un stil de atac foarte bun,daca sunt aceleasi fete,e Ok,acum nu stiu grosimea fetelor,dar cu cat punem mai mult burete cu atat jocul de la distanta de masa si plesnitele devin mai eficiente iar blocurile din ce in ce mai greu de executat.OK mersi iti dau adresa:serban marin tulcea str:barajului nr:20,bl:3,sc:A,ap:2 0745769862.
Nu am vrut sa induc in eroare. Deng Yaping juca cu 755 de la 729 (Friendship). Am spus doar ca sunt bune pt. stilul ei.

nu e,, bai''oricum iarba este buna ramane asa sper sa fie niste fete bune.oricum am citit despre ele pe mai multe forumuri.si sper sa se potriveasca pe un lemn ALL+ de la DR.LEVI.OK.MERSI
---------- Post added 25.02.2012 at 14:36 ----------
nu e,, bai''oricum iarba este buna ramane asa sper sa fie niste fete bune.oricum am citit despre ele pe mai multe forumuri.si sper sa se potriveasca pe un lemn ALL+ de la DR.LEVI.OK.MERSI.

RBlade ramane cum te-am rugat da? dar poti sa-mi spui ca idee cum ar merge combinatia cu CK561A palio ?oricum eu vreau DF1615 cu burete de 1mm,inperioada care am mentionato 8-9 martie.

azi am primit lemnul este cum l-ai descris doar ca nu se cheama Butterfly recomand lemnele TULPE nu degeaba au dublat preturile pe eacheng.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus