ÎNCHIS Lemne hand made by dan universal si reparatii capitale

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
buna seara.......a sosit lemnul de pe pozitia 3 trimis la Roman.
sincer in acest moment ma uit la emisiunea Romanii au Talent de pe PRO tv si cred ca daca si d-voastra ati participa la acest concurs cu aceste bijuterii de lemne cu siguranta veti prinde un loc in primii.
am jucat ieri umpic si astazi cca. 2 ore si pot sa spun ca nu am mai jucat cu un lemn asemanator pana acum de cand joc eu tenis. este exceptional si sincer nu imi vine sa cred ca am in mana un lemn asa bun.
este un lemn OFF cu adevarat iar topspinul din el este de vis. cu siguranta mai multi din orasul nostru va va contacta pentru achizitionarea unui lemn pentru ca merita. Va multumesc inca odata

multumesc sunteti prea amabil !!... sa auzim de bine !
---------- Post added 17.02.2012 at 23:30 ----------
au mai ramas 2 lemne pe stoc cel off+ si cel def cu maner atipic !!
---------- Post added 19.02.2012 at 19:24 ----------
toate lemnele sau dat voi face un stoc nou cat de curand !! pt roman un lemn combi si un lemn off cu vibratii usoare voi face saptamana aceasta !! multumesc !

buna seara ! am avut ocazia sa vad aproape toate lemnele pe care le face DAN am si jucat cu un asemenea lemn ! am avut numai de castigat cat am jucat cu un lemn facut de alehandro cum i se spune aici doresc s spun ca am observat cresterea calitatii lemnelor lui dan de la o zi la alta !! acum joc cu un lemn donic dotec off dar ma bate gandul sa trec din nou la lemnele lui dan cu maner dotec !! am vazut ulimele lui creatii cu acest tip de maner desii fara a fi curbate ca cele originale si vreau sa spun ca sunt bestiale ca priza !! si simnt al mingii ! am probat si eu 2 dintre ele cu fete tng 05 si tachines c !

In prezentarea din 26.12.2011, imi place la nebunie cum arata al doilea lemn combi, are un filing profund retro, parca vine din anii 70! Pacat ca nu e pentru stilul meu de joc.
In legatura cu inscriptionarea ma deranjeaza faptul ca pe lemn este inscris Weight 85+/-2g!. Acel +/-2g pare a fi toleranta de executie pentru o executiei de serie. Pentru lemnele unicat, cum sunt cele facute de alehandro si levi ar trebui sa fie inscrisa masa exacta, ceva in genul 85,012 daca a fost cantarit pe un cantar de farmacie, cu trei zecimale. In acest caz daca vrem sa fim foarte exacti, pe lemn ar trebui sa apara 85,012+/-0,001g, unde 0,1 e toleranta de cantarire.
In plus inscrisul mai are o gresala, care insa e preluata automat din pliantele de prezentare ale marilor branduri, greseala ce se regaseste frecvent si la noi. Weight inseamna greutate, avand unitatea de masura in SI newtonul! Corect e sa se foloseasca Masa, avand unitatea de masura derivata, gramul.Daca in limba enleza greutatea si masa sunt denumite prin acelasi cuvant weight, atunci gresesc si sa ma corecteze cineva.Daca nu....
Oricum felicitari pentru munca depusa si la mai mare!

Ultima editare:
Greutatea (masa) unui lemn variaza in functie de umiditatea mediului in care se afla intr-un anumit moment. Din acest motiv, cred ca trei zecimale la cantarire sunt prea mult. Un comerciant chinez mi-a spus ca la transport, variatia poate ajunge chiar si la un gram dar eu cred, ca in conditii "normale", este exagerat. Ca exemplu, "procedeul Visco" de protejare a canturilor cu rasini epoxidice, adauga la masa lemnului, pana intr-un gram si nu cred ca lemnul poate absorbi din mediul ambiant, repet, "in conditii normale", mai mult de atat.

In prezentarea din 26.12.2011, imi place la nebunie cum arata al doilea lemn combi, are un filing profund retro, parca vine din anii 70! Pacat ca nu e pentru stilul meu de joc.
In legatura cu inscriptionarea ma deranjeaza faptul ca pe lemn este inscris Weight 85+/-2g!. Acel +/-2g pare a fi toleranta de executie pentru o executiei de serie. Pentru lemnele unicat, cum sunt cele facute de alehandro si levi ar trebui sa fie inscrisa masa exacta, ceva in genul 85,012 daca a fost cantarit pe un cantar de farmacie, cu trei zecimale. In acest caz daca vrem sa fim foarte exacti, pe lemn ar trebui sa apara 85,012+/-0,001g, unde 0,1 e toleranta de cantarire.
In plus inscrisul mai are o gresala, care insa e preluata automat din pliantele de prezentare ale marilor branduri, greseala ce se regaseste frecvent si la noi. Weight inseamna greutate, avand unitatea de masura in SI newtonul! Corect e sa se foloseasca Masa, avand unitatea de masura derivata, gramul.Daca in limba enleza greutatea si masa sunt denumite prin acelasi cuvant weight, atunci gresesc si sa ma corecteze cineva.Daca nu....
Oricum felicitari pentru munca depusa si la mai mare!
cele +- 2grame vin de la cantarul meu care nu este asa de precis si cantarul de la posta pt plicuri ! am obs o decalare de gramaj intre cele 2 cantare si atunci am considerat ca e mai ok daca am o toleranta de cantarire plus ca asa cum spuneati si dvs am vazut ca se practica aceasta marja de eroare si la unele baranduri ! cred ca aveti dreptate ca e cam de serie si nu cred ca voi mai inscriptiona asa multumesc!
---------- Post added 22.02.2012 at 23:03 ----------
am terminat azi cele 2 lemne pt roman! cel combi si cel off ! voi reveni si cu poze !! oricum maine le voi trimite !

un nou lemn off cu furnir de nuc la ext este pe stoc acum pt comenzi tel 0748352369 ! multumesc!

Salut Danut,
Vreau si eu un lemn usor din Balsa cu mahon, (sa nu fie de asta rapid) dar cu maner de pluta si sa scrie pe el un mesaj de la prietenii mei din Dej se poate?
Iti trimit un cantar electronic daca ai nevoie..
Laser Frate!
Multumesc

sal dane se rezolva dar nu promit ca saptamana aceasta ca sunt f ocupat dar cat de repede pt detalii ne auzim la tel !multumesc!

va salut am luat si eu de la dan pt un coleg de munca un lemn balsa si nuc si am pus pe el 2 fete 729 geospin am dat cu el cam 1 ora si am ramas placut impresionat de el fetele parca totusi nu scot in evidenta lemnul la adevarata lui valoare dar asta depinde de mana zic eu lemnul cu aceste fete are un control deosebit f bun pt topsin si capace dar la distanta mare de masa ai nevoie de fete mai rapide ! oricum lemnul este o reusita din nou a colegului dan si nu spun asta doar pt ca suntem colegi ci pt ca sunt lemne cu personalitate bine finisate si de calitate facute manual si cu multa pasiune ! recomanbd pe dr dan pt aceste lemne unicat !

da multumesc zoli lemnul e ok are o usoara vibratie si asa cum spune zoli fetele 729 nu prea al scot toate calitatile in evidenta dar chjiar si asa am dat cu el si se simte f bine se are un control f mare si cred ca cu niste fete mai rapide ar da f bune rezultate dar asta ramane la aprecierea celor care le folosesc ! multumesc
---------- Post added 28.02.2012 at 22:50 ----------

---------- Post added 28.02.2012 at 22:52 ----------

---------- Post added 28.02.2012 at 22:54 ----------
eram dator cu pozele acestea din urma lemnele off si off- cu balsa si nuc si balsa ebano+ nuc 2 dintre ele au plecat la roman unul l-am facut lui zoli colegul meu si mai este unul disponibil un off !
---------- Post added 28.02.2012 at 22:56 ----------
lemnele arata mai bine in realitate decat in poza nu prea le am cu pozatul !! sper sa va placa si asa enjoy!!:)
---------- Post added 28.02.2012 at 23:17 ----------

---------- Post added 28.02.2012 at 23:18 ----------

---------- Post added 28.02.2012 at 23:20 ----------
lemn venge priza speciala pt delectare !!:rolleyes:

A ajuns lemnul combi la Roman si l-am probat.
Este exact cum ati spus: off si off-
Am jucat cu el cu fete normale.Tenergy 05 fx
- foarte bun control si un simt al mingii deosebit.
- f bun la capace si contre, în special partea off-
- foarte usor de dat topspin cu acest lemn
- topspinul dat cu partea off vine foarte jos si cu mult efect, foarte greu de scos,
- merge bine si drept
- partea off-, are un super control si absoarbe foarte bine din viteza si efectul mingii adversarului, returnând aproape orice minge înapoi, mingile taiate au foarte mare efect.
- topspinul din el, dat mai moale în minge, mingea mai m?ng?iata, nu coboara ca din off, dar vine foarte ciudat, având o traiectorie ciudata dupa ce atinge masa,având foarte mult efect.
îmi place foarte mult cum vine din el. Este un lemn super.
Este parerea mea personala de jucator amator
A ajuns si lemnul off-, dar înca nu am dat cu el. am sa revin cu informatii.
Sa o tine-ti tot asa domnule Danut.

buna seara..imi place priza la acest lemn venge..e facut de dvs? as dori si eu un lemn combo..off cu all+..pe backhand vreau sa pun iarba iar pe forehand o fata de atac..imi place f mult lemnul butterfly Joo Se Hyuk..credeti ca puteti face un lemn asemantor ce el dar combo si la dimensiunile lui? multumesc

da e facut de mine si e un unicat care al pastrez deocamdata e un lemn off si este inspirat din lemnele facute homade de un pasionat de lemne din australia ! va pot face un lemn combo cu astfel de priza si dupa cum am vb la tel saptamana viitoare o sa al aveti !! multumesc !!

Am jucat astazi cu cateva modele de la dl. Alehandro si vreau sa spun ca sunt niste lemne excelente.
Ca si comparatie produs - pret... este mai mult decat chilipir, avand in vedere ca sunt lemne la firme celebre, consacrate, care ajung si la 200E.
Nu stiu cum se numea unul dintre lemnele cu care am jucat astazi, cred ca un off/off+ , dar ce stiu cert este ca, cu Tenergy 64 pe rever si DHS TynARC pe forhand, sarea extraordinar, mai bine ca multe alte lemne, cu mult mai scumpe, cu acelasi setup.

V-as recomanda sa le puneti niste nume, astfel ar fi mult mai usor de diferentiat.
Ex : Dan Universal Durdun VariSpin :D

Toate cele bune si la cat mai multe modele,
George Durdun

Am jucat astazi cu cateva modele de la dl. Alehandro si vreau sa spun ca sunt niste lemne excelente.
Ca si comparatie produs - pret... este mai mult decat chilipir, avand in vedere ca sunt lemne la firme celebre, consacrate, care ajung si la 200E.
Nu stiu cum se numea unul dintre lemnele cu care am jucat astazi, cred ca un off/off+ , dar ce stiu cert este ca, cu Tenergy 64 pe rever si DHS TynARC pe forhand, sarea extraordinar, mai bine ca multe alte lemne, cu mult mai scumpe, cu acelasi setup.
V-as recomanda sa le puneti niste nume, astfel ar fi mult mai usor de diferentiat.
Ex : Dan Universal Durdun VariSpin :D
Toate cele bune si la cat mai multe modele,
George Durdun
multumesc pt incurajari si de ce nu pot sa pun numele dvs! sau a altor jucatori consacrati din tara cu acordul lor bineinteles si daca vor fi cereri pt un anumit model de la mai multe persoane !!
---------- Post added 01.03.2012 at 07:49 ----------
multumesc dl Paul din Roman pt impresiile expuse despre lemnul combi si astept si comentarii despre lemnul dlui Edmund !!

buna seara
am cumparat un lemn acum cca. 2 saptamani daca va aduceti aminte, era pe pozitia a treia in grupul de lemne, un lemn off.
as vrea sa imi mai faceti unul cand o sa aveti timp dar umpic mai lent (sa zicem un off- ) si daca se poate din acelasi furnir inclusiv manerul.ne auzim la un telefon maine

da se poate rezolva dar cu mici modificari la partea exterioara manerul ramane acelasi !! astept tel de la dvs multumesc !!

da multumesc zoli lemnul e ok are o usoara vibratie si asa cum spune zoli fetele 729 nu prea al scot toate calitatile in evidenta dar chjiar si asa am dat cu el si se simte f bine se are un control f mare si cred ca cu niste fete mai rapide ar da f bune rezultate dar asta ramane la aprecierea celor care le folosesc ! multumesc
---------- Post added 28.02.2012 at 22:50 ----------

---------- Post added 28.02.2012 at 22:52 ----------

---------- Post added 28.02.2012 at 22:54 ----------
eram dator cu pozele acestea din urma lemnele off si off- cu balsa si nuc si balsa ebano+ nuc 2 dintre ele au plecat la roman unul l-am facut lui zoli colegul meu si mai este unul disponibil un off !
---------- Post added 28.02.2012 at 22:56 ----------
lemnele arata mai bine in realitate decat in poza nu prea le am cu pozatul !! sper sa va placa si asa enjoy!!:)
---------- Post added 28.02.2012 at 23:17 ----------

---------- Post added 28.02.2012 at 23:18 ----------

---------- Post added 28.02.2012 at 23:20 ----------
lemn venge priza speciala pt delectare !!:rolleyes:
Foarte frumos manerul! Are un feeling rustic! Sigur e ceva esenta nobila!
Imi place la nebunie acest concurs nedeclarat intre Alehandro si Levi, unde stacheta urca zi de zi la cote nemaiintalnite chiar la brandurile cu renume! In acesta competitie, in care cei doi alearga cap la cap si sigur vor trece linia de sosire tinandu-se de mana, castigatorul va fi...CLIENTUL. Asa ca aveti incredere in cei ce aprecieaza munca acestor oameni, caci o fac in cunostiinta de cauza. Cei ce cumpara aceste produse, platesc doar produsul in sine, fara a mai arunca banii pe cota parte din cheltuielile(enorme de altfel!) de mentinere pe piata a unui brand. Respectul pentru munca lor, ma face sa postez eceste aprecieri in topicul fiecaruia!

multumesc dle laky pt cuvintele frumoase eu respect f mult munca dlui levi dansul fiind mai vechi in domeniu pt mine e o pasiune pt a face aceste lemne ! munca depusa si pasiunea nu reprezinta nici 3%din pretul unui lemn de acest fel. la mine cum scrie la inceputul topicului lucrez 90% manual un maner de tip dotec al finisez cu tot cu lemn cam 4 ore iar un maner normal cam 2 ore cu tot finisajul lemnului pot sa fac maxim 3 lemne cam in 10 ore daca am pus in presa cu o seara innainte ! deci este f multa munca ! poate o sa spuneti de ce nu folosesc anumite utilaje pt ami usura munca ? eu va raspund ca aceasta este adevarata maestrie si pasiune atunci cand fauresti ceva cu mana ta fara prea mult ajutor de la tehnologiile exitente !! si consider ca de aceea sunt placute aceste lemne de catre pasionatii de tdm pt ca sunt lucrate din pasiune si non comercial sunt unicate care greu seamnana 1cu 2 sau 3 cu 4.! stima si respect dlui levii si dvs dle laky ! sigur eu si dl levi am fi o echipa pe cinste in acest domeniu daca am fi trait in acelasi oras !! sa auzim de bine !
---------- Post added 04.03.2012 at 11:03 ----------
lemnele cu maner dotec au urcat ca pret la 90 ron multumesc de intelegere !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus