Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Din Fălticeni :
Aldea Nelu (703)
Aldea Iulian (583) ---------- Post added 09-Mar-2012 at 18:14 ---------- Din Suceava :
Sofian Cornel (352). ---------- Post added 09-Mar-2012 at 18:14 ---------- Din Fălticeni mai vine:
Mosneagu Marius (22).
Barsa ajung si eu dar cred ca intarzii putin !!! Trenul ajunge la 9 jumate in gara si fac cam 30 de minute de la gara pana la sala ! Am inteles ca trebuie sa iau autobuzul 18 , e bine ?
Felicitari tuturor participantilor si va multumim ca ne onorati cu prezenta la concursurile organizate aici in Bacău.
Clasament
I - Erdos Ferenc
II- Opincaru Marius
III- Tiganesteanu Adrian
IV- Virlan Adrian
dau eu cu forhandul ? nu se poateee !!! ---------- Post added 12.03.2012 at 02:56 ---------- Felicitari organizatorilor ! inclusiv pt. ca a fost cald in sala,
ma felicit pt. ca nu am fost la Targoviște (mi-a trecut prin cap), acolo am inteles ca a fost frig in sala ...
MARE pret pun eu pe CALDURA din sala...
BRAVO !
bravo vasile ai si forhand nu stiiai?
dar reverul e jaleeeeeeeeeee tare de tot ---------- Post added 13.03.2012 at 13:32 ---------- imi pare rau ca nu am putut sa fiu si eu la concurs poate altadata cu respect cioli