Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Da intradevar ar fi foarte util noua categorie astfel ar participa jucatori care nu au drept de joc momentan in circuit din cauza regulamentului si ar aduce un plus si pentru amaturisti din sectia OPEN care au progresat si au nevoie de meciuri mai tari sa spun asa.Aceste doua echipe au facut cinste circuitului AmaTuR si chiar ar fi pacat sa nu participe mai departe in randurile noastre, cu putina ajustare a regulamentului s-ar putea crea un ,,Masters'' cu primi 30/40 cu MA peste 18,iar Open de la 40 in sus cu MA 14-17,Amatori cu MA sub 14 .
In acest mod nici n-ar fi decalajul asa de mare intre jucatori si am mai evita multe discuti si poate ar fi timpul sa facem pasul pentru,, 3 CATEGORI''
Cel putin pentru turneele cu peste 100-120 de participanti.
ASTEPT REACTI SI PROPUNERI !
Acest aspecte se pot rezolva foarte usor daca se vrea,diplomele se pot face pe calculator,cupele pot fi si de marime mai mica s-au doar medali si multe altele,intelegere sa fie !Este o idee interesanta, totusi implica ceva mai multa bataie pentru organizatori, in plus cupe si diplome pt 3 categorii urca costurile.
O posibila impartire dupa media turneelor A ar fi : 0-16 / 17-24 / 25+. Problema e ca sunt destule turnee A unde nici dupa sistemul actual nu se strang mai mult de 30 de participanti. O eventuala impartire ar putea reduce o categorie la sub 10 participanti, ceea ce nu mi se pare foarte normal.
Cum merge pregatirea returului ?
Meciur amicale daca s-au putut rezolva s-au va pregatiti pe cont propriu ?
cred ca este rezultatul de dupa amiaza.Pe site-ul FRTM-ului apar alte rezultate. SK II- CSS Slatina 5-0.
CINE MINTE???
Pe site-ul FRTM-ului apar alte rezultate. SK II- CSS Slatina 5-0.
CINE MINTE???
a castigat GEORGIA iar TARA GALILOR pot face SLEM.Multumim si asteptam si urmatoarele interventi.