Sugestie fata pentru FH

As dori sa gasesc o fata pentru FH) care sa intruneasca in principiu cateva caracteristici:
1-Spin foarte bun. Sa "agate" mingea bine
2-nu foarte foarte rapida
3-burete mediu (poate fi si un mediu-soft)
4-sa nu se uzeze foarte rapid
Prefer pareri bazate pe jocul cu fata pe care o sugerati, nu pe reviewuri.
Multumesc

DHS Hurricane 3 NEO - PROVINCIAL ... o sa-ti fie greu la inceput daca treci de la fete europe la chinezesti...dar dupa cateva antrenamente o sa te indragostesti de ea...Eu am pus-o de cateva ori si am dat-o jos...dar a 4-a sau a-5-a oara am ramas cu ea pe paleta...acum nu as mai schimba-o cu nicio fata indiferent de brand...Numa Bine!!!

Xiom Omega IV Europe. Asta folosesc eu acum si intruneste toate caracteristicile dumneavoastra. Sunt foarte multumit de ea.

t05 de 2.0, desi daca o puneti pe lemnul din semnatura dvs. s-ar putea sa fie prea rapida sau sa necesite o distanta de joc mai mare fata de masa. altfel, cum au zis si colegii de mai sus , omega 4 pro ( care din testele proprii, cu exceptia spinului mai redus mi se pare ca se apropie cel mai mult de t05)

t05 de 2.0, desi daca o puneti pe lemnul din semnatura dvs. s-ar putea sa fie prea rapida sau sa necesite o distanta de joc mai mare fata de masa. altfel, cum au zis si colegii de mai sus , omega 4 pro ( care din testele proprii, cu exceptia spinului mai redus mi se pare ca se apropie cel mai mult de t05)
Nu exista T05 de 2.0 :)
Desi ala de 1.9 are cam 2.0.

Multumesc tuturor pentru pareri.
M-ati bagat rau de tot in ceatza... :rolleyes: ... Glumesc...
Sincer ma tenteaza sa testez ceva chinezesc... desi stiu ca e diferenta mare intre ceea ce am folosit pana acum...
inca o data, Multumesc

Vrei?
Am eu 2 DHS Skyline III folosite.
Poate ajung la Cluj sa vezi cum merg.
Au avantaje si dezavantaje, per total merita incercate.

Ultima editare:
Back
Sus