Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Se putea rezolva si problema voastra daca sesizati acest lucru la masa organizatorilor!daca acesta este motivul pentru care sau facut modificarile ca erau 3 jucatori din acelasi judet ar fi trebuit sa va uitati pe toate grupele ca mai intilnim cazuri de acest gen grupa 4.10 si multe altele. Jucatori care se antreneaza la fel in aceeasi sala si nu le convin sa bata atata drum sa joace intre ei.
Gelule,sfatul meu,daca poti face ceva pentru un turneu la Brașov,eu nu pot decat sa te incurajez,fa-l tata....serios.Numai cine nu a organizat asa ceva poate fi rautacios,si sincer refuz sa cred ca poti ceda asa usor.Fii si tu mai impaciuitor,si ceialalti la fel,treceti peste eventualele orgolii,frustrari de moment sau ce-or mai fi,care de multe ori,ne intuneca judecata,si te astept sa postezi la momentul oportun turneul de la Brașov,sau Sacele...orinde-ar fi el.Felicitari organizatorilor!
Unii sunt rai si asta ma face sa ma gandesc mai bine daca merita sa ma implic s-au sa ajut pentru organizarea turneului de la Brașov din 18 august. Mai bine ca nu a fost confirmat. Ma batea gandul sa fac ceva pentru aceasta disciplina, sa ma implic mai mult.
Am scris/raspuns si am motivat faptul ca este normal sa se indrepte o eroare care s-a facut intr-o grupa si au aparut unii care s-au ofensat cand la adresa organizatorilor, cand la adresa mea.
Felicitari organizatorilor!
Unii sunt rai si asta ma face sa ma gandesc mai bine daca merita sa ma implic s-au sa ajut pentru organizarea turneului de la Brașov din 18 august. Mai bine ca nu a fost confirmat. Ma batea gandul sa fac ceva pentru aceasta disciplina, sa ma implic mai mult.
Am scris/raspuns si am motivat faptul ca este normal sa se indrepte o eroare care s-a facut intr-o grupa si au aparut unii care s-au ofensat cand la adresa organizatorilor, cand la adresa mea.
Si eu am remarcat foarte multe minusuri la acest turneu, dar prin castigarea luiam reusit sa trec peste toate( fiind primul turneu A castigat). Multumesc participantilor si organizatorilor ( care au fost inselati de catre administratorul salii, administrator care incepand cu orele 19 a amenintat ca va stinge lumina in sala daca nu se va achita sala. Dar organizatorii au reusit sa nu se intample acest lucru).
P.S. cu siguranta, la un al doilea turneu in aceasta sala nu voi mai participa.
Si eu am remarcat foarte multe minusuri la acest turneu, dar prin castigarea luiam reusit sa trec peste toate( fiind primul turneu A castigat). Multumesc participantilor si organizatorilor ( care au fost inselati de catre administratorul salii, administrator care incepand cu orele 19 a amenintat ca va stinge lumina in sala daca nu se va achita sala. Dar organizatorii au reusit sa nu se intample acest lucru).
acesti "unii" cum ne numiti suntem la fel de egali ca toti ceilalti, la plata macar daca nu la joc
de ofensat n-am ofensat pe nimeni (sper), am sesizat doar o chestiune care mi s-a parut bizara, atat. n-am dat nume. pt mine subiectul este inchis!
o zi buna la toti!
Multumesc,......pai ce sa zic, imi fac griji vine vara si trebuie sa imi las caciula acasaHai mai baieti, ce va tot plingeti ca a fost frig in sala ?... Bine ca n-a nins !
---------- Post added 11.03.2012 at 23:27 ----------
Felicitari Daniele !... dar, daca n-aveai caciula aia, nu stiu cum mai ajungeai pina in finala![]()