AmaTur: Turneu A Turneu A Târgoviște 10 martie , Amatori si OPEN

Si ceva poze de la concurs!
dsc01291ax.jpg
dsc01289ur.jpg
dsc01283sn.jpg
dsc01199v.jpg
dsc01196b.jpg
dsc01312frf.jpg
dsc01297as.jpg
dsc01296u.jpg

Ultima editare:
daca acesta este motivul pentru care sau facut modificarile ca erau 3 jucatori din acelasi judet ar fi trebuit sa va uitati pe toate grupele ca mai intilnim cazuri de acest gen grupa 4.10 si multe altele. Jucatori care se antreneaza la fel in aceeasi sala si nu le convin sa bata atata drum sa joace intre ei.
Se putea rezolva si problema voastra daca sesizati acest lucru la masa organizatorilor!
Cel putin aceste grupe sunt facute dupa clasament ,dar se pot face modificari ulterioare,cred ca nici un organizator nu stie cine cu cine se antreneaza!
Un motiv in plus ca aceste grupe sa se faca de vineri seara si atunci org are timpul necesar sa vada daca sunt jucatori din aceasi localitate ,judet si timpul necesar sa faca aceste modificari.

TAFFLO. Pt tine care nu ai stiut, te informez ca pe mine m-a schimbat din 17 in 7 din trei motive.
1. Am picat in aceiasi grupa cu alti brasoveni
2.am fost confundat cu fiul meu , cu acelasi nume, iar pentru asta>
3.In loc sa ocup pozitia 2 in grupe am fost plasat pe 5 unde trebuia sa fie fiul meu.
Sunt si alte motive, dar cred ca este suficient. Eu nu am comentat si alti fac o polemica pe tema asta. E duminica. Pa!

Felicitari organizatorilor!
Unii sunt rai si asta ma face sa ma gandesc mai bine daca merita sa ma implic s-au sa ajut pentru organizarea turneului de la Brașov din 18 august. Mai bine ca nu a fost confirmat. Ma batea gandul sa fac ceva pentru aceasta disciplina, sa ma implic mai mult.
Am scris/raspuns si am motivat faptul ca este normal sa se indrepte o eroare care s-a facut intr-o grupa si au aparut unii care s-au ofensat cand la adresa organizatorilor, cand la adresa mea.

Si eu am remarcat foarte multe minusuri la acest turneu, dar prin castigarea lui:) am reusit sa trec peste toate( fiind primul turneu A castigat). Multumesc participantilor si organizatorilor ( care au fost inselati de catre administratorul salii, administrator care incepand cu orele 19 a amenintat ca va stinge lumina in sala daca nu se va achita sala. Dar organizatorii au reusit sa nu se intample acest lucru).
P.S. cu siguranta, la un al doilea turneu in aceasta sala nu voi mai participa.

E adevarat ca in sala a fost frig dar trebuie sa observam si eforturile mari pe care oamenii de acolo le-au depus pentru organizarea acestui turneu.

Pentru prima organizare de turneu facuta de cei 3 baieti de la Targoviște a fost foarte bine! Eu, personal am dus mesele vineri seara si l-am intrebat pe administratorul salii daca merg si celelalte becuri si m-a asigurat ca merg toate. Dar oamenii sunt oameni, si-a luat banul si ponoasele le trag altii. Sunt convins ca si caldura merge, dar nu a vrut sa dea drumul, asa ca baietii nostri n-au decat o vina: ca si-au dorit sa faca totusi turneul la Targoviște si au reusit in ciuda unor piedici puse chiar de catre alti colegi din Targoviște si de totala necolaborare a altora care totusi au avut tupeul sa vina la sala si sa joace.
Problema mea (am si eu o problema nerezolvata) este ca dl. Vali Boaca mi-a distrus un fileu aruncand cu paleta in el la sfarsitul unui meci (exista martori care mi-au povestit, deci nu pot fi dubii). Il rog pe aceasta cale sa imi dea fie un mesaj privat sau un telefon/SMS (0723.336.455) pentru a vedea cum rezolvam situatia! Din pacate, nu este primul caz in care nervii jucatorilor sun varsati pe mesele si mantinelele de la concurs. Anul trecut, tot la Targoviște (o fi vreun semn!) un domn a lovit cu piciorul o mantinele si a rupt suportul metalic. Asa ca, draga Vali Boaca, te rog colegial sa rezolvam aceasta situatie! Poate iti da de gandit si iti mai temperezi comportamentul!
Multumesc!

Unii sunt rai si asta ma face sa ma gandesc mai bine daca merita sa ma implic s-au sa ajut pentru organizarea turneului de la Brașov din 18 august. Mai bine ca nu a fost confirmat. Ma batea gandul sa fac ceva pentru aceasta disciplina, sa ma implic mai mult.
Am scris/raspuns si am motivat faptul ca este normal sa se indrepte o eroare care s-a facut intr-o grupa si au aparut unii care s-au ofensat cand la adresa organizatorilor, cand la adresa mea.
Gelule,sfatul meu,daca poti face ceva pentru un turneu la Brașov,eu nu pot decat sa te incurajez,fa-l tata....serios.Numai cine nu a organizat asa ceva poate fi rautacios,si sincer refuz sa cred ca poti ceda asa usor.Fii si tu mai impaciuitor,si ceialalti la fel,treceti peste eventualele orgolii,frustrari de moment sau ce-or mai fi,care de multe ori,ne intuneca judecata,si te astept sa postezi la momentul oportun turneul de la Brașov,sau Sacele...orinde-ar fi el.

Ultima editare:

acesti "unii" cum ne numiti suntem la fel de egali ca toti ceilalti, la plata macar daca nu la joc
de ofensat n-am ofensat pe nimeni (sper), am sesizat doar o chestiune care mi s-a parut bizara, atat. n-am dat nume. pt mine subiectul este inchis!
o zi buna la toti!

Si eu am remarcat foarte multe minusuri la acest turneu, dar prin castigarea lui:) am reusit sa trec peste toate( fiind primul turneu A castigat). Multumesc participantilor si organizatorilor ( care au fost inselati de catre administratorul salii, administrator care incepand cu orele 19 a amenintat ca va stinge lumina in sala daca nu se va achita sala. Dar organizatorii au reusit sa nu se intample acest lucru).

Nu este ceva neobisnuit, si profesionistii fac la fel cateodata; ... acumaaa ... depinde si cine a cumparat mesele :)

Din prima privire a pozei am crezut ca omul are ceva probleme cu lombosciatica, dar vazandu-i echipamentul cu, care a intrat la masa de joc se pare ca a venit de la birou...si deh...acolo se cam obisnuieste altfel de practici..:)) Mie mi se pare foarte jenanta faza!

Sunt de aceeasi parere cu Dan,probabil daca se va mai juca la Targoviște doar vara am sa mai vin iarna nici o sansa.

acesti "unii" cum ne numiti suntem la fel de egali ca toti ceilalti, la plata macar daca nu la joc
de ofensat n-am ofensat pe nimeni (sper), am sesizat doar o chestiune care mi s-a parut bizara, atat. n-am dat nume. pt mine subiectul este inchis!
o zi buna la toti!

d-le DeVinSpin, spuneti va rog pe forum ce anume va deranjeaza din spusele mele? va rog , nu-mi dati mesaje private, si nu-mi lasati nr de telefon " ca sa ma descarc". va repet subiectul este inchis, de ce nu intelegeti?
va multumesc!

Hai mai baieti, ce va tot plingeti ca a fost frig in sala ?... Bine ca n-a nins !:D
---------- Post added 11.03.2012 at 23:27 ----------

Felicitari Daniele !... dar, daca n-aveai caciula aia, nu stiu cum mai ajungeai pina in finala :D

Hai mai baieti, ce va tot plingeti ca a fost frig in sala ?... Bine ca n-a nins !:D
---------- Post added 11.03.2012 at 23:27 ----------

Felicitari Daniele !... dar, daca n-aveai caciula aia, nu stiu cum mai ajungeai pina in finala :D
Multumesc,......pai ce sa zic, imi fac griji vine vara si trebuie sa imi las caciula acasa:),dar o sa am o scuza pt ca o sa joc la open:))
P.S. am avut ultimile 4 meciuri poate cele mai frumoase de pana acum din aventura mea prin amatur,multumesc!

Ultima editare:
Back
Sus