alegere lemn OFF-

nikkon

cadet
Salut,
revin la voi cu o intrebare si nevoia unui sfat.
Pentru ca din neglijenta am pierdut vechiul lemn (Xiom absolute carbon power off+) am decis sa cumpar un altul mai ?domestic? si ma gandeam la un lemn OFF-
Sunt cateva modele foarte accesibile de la Bf.Ce-mi recomandati?
Ca stil de joc: prefer jocul agresiv, insa mereu sfarsesc sa joc si sa atac de la 1 m de masa, deci am nevoie de mult control.
Ca si fete inainte foloseam Bryce-uri...le gaseam un compromis ok calitate/pret.Astept sugestii si aici.
Multumesc anticipat.

salut Bogdan000,

merci pentru raspuns.Da la asta ma gandeam si eu...am mai multe optiuni, iar bf era una din ele.
Pentru fete?

Bryce speed fx pe forehand sau Tibhar Grip-s Europe si donic acuda s3 pe bh sau xiom omega IV europe. Daca te intereseaza , am si unul de vanzare, numai ca e jucat cateva luni

momentan inca ma documentez pt blade.
iau in calcul urmatoarele:
- BUTTERFLY PRIMORAC
- BUTTERFLY KISO HINOKI V
- BUTTERFLY KORBEL SK7
- Nittaku Septear
- poate si YASAKA MA LIN EXTRA OFENSIVE
merci.
daca ma hotarasc la lemn...te anunt.

Ultima editare:
Korbel SK7 si YEO sunt mult deasupra gamei OFF-. Septear este si el OFF dar pentru ca are control foarte bun datorat dweel time-ului marit, poate intra in calcule.

A jucat cineva cu XIOM MICHELANGELO OFF - ?
suht doar nostalgic :))
---------- Post added 20.03.2012 at 08:48 ----------
Cred ca va ramane Nittaku Septear.
Merg maine sa joc putin cu ea :)
Acum apare problema fetelor.Ma gandeam sa yau xiom omega 4 euro.
Intrebare este : ce grosime si de ce?

Nikkon, de ce nu incerci ceva de la Dr. Levi sau Dr. Alehandro ?

sunt niste lemne excelente , si comparativ cu Butterfly , sunt "customizabile" , ceea ce ar insemna ca ai avea un lemn mai "exclusiv"

give them a try !

Primorac Off- cred ca ar fi cel mai indicat...cu un pas in fata dar cu destul control e Petr Korbel...

cade obicei cand aleg ceva apar mii de variante si e din ce in ce mai greu de ales cu cat aprofundez cercetarea:
ultimele 3 ramase sunt :
nittaku adelie
nittaku septear
joola fever
pentru fete voi folosi xiom omega 4 euro

ok adjudecat.Nittaku Septear will be!
Mai am sa ma hotarasc la fete.Mergeam pe xiom omega 4 euro. sper sa nu fie prea dure.as pune xiom cu ceva mai soft.

am apucat sa joc cu mai multe lemne/fete....vreo sase, printre care septear si yasaka ma lin extra offensive.Am ales Yasaka.
Pentru fete am ales rakza7 si rakza7 soft. daca nu-mi plac le skimb.
multumesc tuturor pentru sfaturi :)

incep sa cred ca alegerea fetei Rakza 7 nu a fost prea inspirata.Cea soft merge de minune, insa prima este destul de tare pe acest lemn.

Back
Sus