Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ma mai gandesc si o sa iti spun daca o sa o cumpar.Salut, in bugetul ala poti sa-ti ofer eu ceva. In link-ul din semnatura mea gasesti palete asamblate de mine la 60 de lei.
Si in plus de astea,alternativa mai buna nu poti gasi,daca nu esti dispus sa platesti minim 120 ron-varianta de la Rblade e maximul pe care il poti primi in acei baniDenis, sincer ti-l recomand pe RBlade.
are produse bune calitativ, chiar daca sunt branduri chinezesti.
vorbeste cu el , sigur te va ghida spre o varianta care sa-ti vina tie bine pentru joc ( defensiv, ofensiv, all sau intermediare intre cele mentionate )
Spor !
Cine ti-a facut oferta aiaîși ce daca e Butterfly?poate sa fie una din Metro,din categoria Hobby-sau cine stie ce fete uzate la maxim-observ ca esti nou pe forum-vezi ca nu toata lumea este corecta,mai sunt si tepari-f putini dar sunt,care profita de naivitatea noilor inscrisi si fara experienta si le baga pe gat niste palete care nici ca lemn de foc nu sunt bune,sustinand ca sunt profesionale-intotdeauna cere poze de la cel care vrea sa iti vanda,si apoi posteaza aici oferta facuta de respectivul,pentru a isi da cu parerea membrii cu experientaMai am o oferta si trebuie sa ma hotarasc:
Da pot sa iti fac o paleta si la 80 de ron second ahnd foarte buna cu fete care sunt jucate foarte putin dar sunt urme de oxidare pe ea asta nmu tit imfluienteaza in nici un fel jocul dar doaca te uiti tare atent le vezi in joc nu e nimic diferenta doar nah estetic sa zicem. Cea neagra este in stare foarte buna, este de la Butterfly. Dar orucm la 80 de ron o paleta de asta este ca un cadou la ce ofera piata. Fete eupenene la pret de 60 de ron sunt bucata eu ti le dau cu 30 sa zicem una.
Oricum nu vreau sa fac bani ci sa te ajut sa vezi cum e o paleta profesionala si sa progrezesi.
Ti-o lipesc eu si iti pun si banda de protectie pe cant, astea sunt gratis.
Este un user foarte serios-dar cere-i poze,chiar sunt curios ce iti poate oferi la acei bani-are calificativ comercial 100% deci nu cred ca vor fi problemeAm primit oferta de la Fabregas
Asa mai vii de acasa,o sa iti placa foarte mult paletaO sa imi dea pozele maine dupa ce o asambleaza:
"Maine o sa iti asamblez paleta si atunci o sa iti fac si poza cu ea.
Transportul cu plata rammburs vine in jur de 7 ron dar sa fie mai rotund facem 85 de ron si gata. E ok asa?
Maine iti trimti atunci si poza cu ea sa vezi inainte cum e.
Un Butterfly Sriver rosie si un Andro Zenith neagra. Sau neagra pot pune si un Joola Mambo sa vad cum se potirvesc. Oricum iti trimit poza maien sa vezi ce si cum."
Multumesc!la cat mai multe puncte castigate cu noua paleta !