ÎNCHIS caut ierburi...preferabil ox sau cu burete de sub 1 mm

• Autor subiect Autor subiect Joo
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Joo

cadet
Scor reacție
6
Vârstă
49
Locație
Iași
cumpar lemn pana in 70 lei...astept oferte...multumesc

Ultima editare:
DONIC PERSSON YOUNGSTAR-55 lei-nou-nout in cutie
multumesc
0728747067

sal...am 2 lemne....1 tibhar samsonov premium contact,maner st,80gr,off-.........si un donic ovtcharov,maner st,93 gr,furnirul exterior e nuc,7 ply,este off+....

poti lua un LKT Instinct+ care este OFF - are 7 straturi , control bun , este un lemn mai rigid si costa in jur de 52 de lei . Mai este 729 Bomb , acesta este un lemn OFF este tot rigid si are viteza buna de la distanta acesta costa cam 65 . Insa eu am un lemn LKT Ayous Hinoki care este foarte bun la control si la lovituri de topspin , dar acesta depaseste suma propusa de tine . Poti vorbi si cu RBLADE si iti va face niste oferte foarte faine . Eu nu am de vanzare , dar sper ca te-am putut ajuta .
Salutari si numai bine

ofer paleta cu doua fete , fata neagra tenergy 05, rosie iarba kocutaku 911 lipita pe folie , lemn all 170 ron-0729235769

am gasit...o sa iau de pe niste site-uri straine cateva lemne sh si am sa le-ncerc...care o sa se potriveasca o sa ramana...asa e cel mai bine...pe incercate...multumesc pt oferte,dar toate lemnele ce mi s-au oferit mi-erau necunoscute si nu vreau sa risc sa-mi fac stoc...

sa stiti ca m-am gandit la asta...dar eu prefer limba in exterior si am vazut ca nu foloseste esenta asta...am 2 prieteni care au lemn levi si sunt f.multumiti...daca nu reusesc sa iau ceva din afara,d.levi e prima optiune...

am ramas sa caut iarba donic alligator def sau soft...pot da si la schimb ierburi dr.neubauer monster,galaxy neptune si tibhar grass

In primul rand lemnul meu combi din semnatura, apoi un DEF+All- facut pentru Serban de la Tulcea si inca multe altele...

ptr dl. CORCOZ COSTIN dl.LAKY ARE PERFECTA FREPTATE IN PRIVINTA LEMNELOR DR.LEVI SUNT EXTRAORDINARE.ACESTA CARE IL AM ESTE DEFF+ALL-SI AM PE EL O FATA FOCUS SNIPE 3 SI O IARBA DE 06 PALIO E O COMBINATIE ;BETON''.
---------- Post added 23.03.2012 at 13:53 ----------
totusi as fi interesat si de TIBHAR D TECS GRAS,LA CE PRET SI O POZA DACA SE POATE CU STIMA PENTRU TOTI DE LA TULCEA.

caut ierburi...preferabil ox sau cu burete de sub 1 mm

ofer la schimb urmatoarele:

-o pereche dr.neubauer monster ox 150x157
-donic baracuda neagra 149x149
-xiom omega 4 elite rosie 151x155
-friendship 729 tackspeed 2,0 mm neagra patrata
-solutie de curatat donic,250 ml

ptr dl. CORCOZ COSTIN dl.LAKY ARE PERFECTA FREPTATE IN PRIVINTA LEMNELOR DR.LEVI SUNT EXTRAORDINARE.ACESTA CARE IL AM ESTE DEFF+ALL-SI AM PE EL O FATA FOCUS SNIPE 3 SI O IARBA DE 06 PALIO E O COMBINATIE ;BETON''.

---------- Post added 23.03.2012 at 13:53 ----------

totusi as fi interesat si de TIBHAR D TECS GRAS,LA CE PRET SI O POZA DACA SE POATE CU STIMA PENTRU TOTI DE LA TULCEA.

Ideea este urmatoarea: sunt bucuros ca v-ati gasit o combinatie "beton"... Totusi,m-as bucura si mai mult "sa va aduc cu picioarele pe pământ". :)

OK. sunt bucuros sa revin cu picioarele pe pamant dar spuneti-mi cum din ce punct de vedere,daca v-am jignit cumva va rog sa-mi acceptati scuzele de rigoare.STIMA

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus