Caut Partener sala VIVA Sport - Piata Sudului

Salutare,

Asa cum zice si titlul, caut un partener de "joaca" pentru sala VIVA Sport de la Piata Sudului.
As dori sa merg in mod regulat la ping-pong ( cel putin de 2 ori pe staptamana )
Mentionez ca sunt in jucator mediu ( Sper! )

O seara buna

Poti merge sambata la concursul Viva sport-acolo iti faci cel mai usor prieteni si gasesti si parteneri de joc-atmosfera super prietenoasa,din peste 100 de oameni nu ai cum sa nu gasesti-ai 7 meciuri asigurate-doar sa te inscrii mai repede,pentru ca numarul de locuri sunt limitate la 80 :)-Bafta

Poti merge sambata la concursul Viva sport-acolo iti faci cel mai usor prieteni si gasesti si parteneri de joc-atmosfera super prietenoasa,din peste 100 de oameni nu ai cum sa nu gasesti-ai 7 meciuri asigurate-doar sa te inscrii mai repede,pentru ca numarul de locuri sunt limitate la 80 :)-Bafta
Treaba asta cu peste 100 de oameni si 80 de locuri nu se potriveste f bine :)

Treaba asta cu peste 100 de oameni si 80 de locuri nu se potriveste f bine :)
Grupele sunt foarte bine facute 10 grupe a cate 8 jucatori,100 am spus eu cu aproximatie,ca mai vin si prieteni de ai participantilor care nu participa,dar joaca intre reprizele de schimbare a seriilor inferioare cu eliminatorii :D

Unde pot gasi informatii despre concurs ? Exista pe forum o sectiune speciala ? Eu din pacate sambata asta sunt la birou pana la ora 3 .. daca e dupa ora asta, cu siguranta voi fii prezent

Partener tenis!

Partener tenis!

Salut! Si eu am cautat partener de tenis tot la Viva si PANA ACUM fara succes..... Sunt jucator ofensiv si ca nivel midiu-> avansat. As dori sa stiu zilele in care poti sa te antrenezi. Sunt dispus sa vin de minim 2 ori pe saptamana. Merci!

Salut !
In principiu pot oricand. Daca esti dispus, putem merge o zi da una nu :). Hai sa ne vedem o data sa vedem daca suntem compatibili .. desi nu m-ar deranja deloc sa am un adversar mai bun.
Lasa-mi adresa ta de e-mail.
A mea este andres.dragos(at)gmail.com
telefon : 0763800070
Bafta !

Ok , pai o sa vedem cand ne putem sincroniza si sa mergem. Adresa mea este astyle0392(at)yahoo.com/alexandrucirjan(at)gmail.com . Salut!

salut. m-as baga si eu la un joc, dar am jucat f putin in ultima vreme.. Ma consider tot la un nivel.. mediu. adresa mea este srady89(at)yahoo.com

caut un partener de antrenament la Viva-sport, pt astazi de la ora 18.30 (aprox) pina pe la 20.00--20.30.
Dragos Viciu (nivel mediu, amatur) - tel. 0726766982

Salutare !
Eu din pacate sunt prins si azi si maine la birou pana pe la ora 20:00 ... Daca mai sunt doritori dupa ora 20:30 asta, onorez invitatiile cu placere incepand de maine.
(at) srady89 - disponibil maine dupa 20:30 cu mare drag :)
P.S Daniel, am primit sms-ul tau dar nu pot sa-ti raspund acum din pacate ca sunt blocat...n-are rost sa intru in detalii aici. Preferabil maine seara dupa 8:30 ne putem vedea. Oricum, am sa revin cu un telefon maine sa stabilim mai multe detalii.
O zi frumoasa !

caut un partener de antrenament, astazi, vineri, dela 18.00 la 20.00 la Vivasport sau la Toptenis arena
Dragos Viciu (nivel mediu, amatur) - tel. 0726766982

Back
Sus