ÎNCHIS Lemne hand made by dan universal si reparatii capitale

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
LEMNUL DLUI CRISTIAN DIN ROMAN E IN LUCRU AM FOLOSIT URMATOARELE MAT !! STRAT CENTRAL BALSA USOR DE 5 MM STRAT FURNIr DISPUS TRANSVERSAL DIN MAHON INVEChIT STAT LA UMBRA 15 ANI SI STRAT EXT DIN FURNIR De Palisandru manre dotec inca in lucru se va numii lemn Dan univ balsa pal d1 of- o sa revin si cu poze cat de curnd !

nr meu de tel este 0748352369 multumesc nu prea am timp sa stau la calculator decat seara tarziu !!
oricum doresc sa anunt ca datorita comenzilor f multe sunt nevoit sa opresc luarea de comenzi pana reusesc sa onorez comenzile deja luate !! de azi 12 martie pana cam pe data de 25 nu mai pot onora alte comenzi decat cele pe care le-am luat deja va multumesc !! dlui interzis 16 pt ca este ultimul client inainte de aceasta pauza am sa va onorez comanda daca ma sunati si imi spuneti de ce aveti nevoie !! multumesc !! poate dl LEVI va poate ajuta an ceasta perioada !!
---------- Post added 13.03.2012 at 20:25 ----------
pt moment nu mai pot onora alte comenzi decat cele luate inainte de acest anunt !! multumesc ! revin !!!

Lemnul este un all+, foarte usor si foarte echilibrat
l-am probat cu tenergy 05 fx
- foarte bun pt jocul de lânga masa
- merge foarte bine la top spin si la capace
- lemnul nu vibreaza sa are un aspect deosebit

un lemn off++ disponibil greutate 98 gr
am finalizat lemnul dlui Remus de la oradea dlui Dan tot de la oradea
---------- Post added 18.03.2012 at 22:10 ----------

---------- Post added 18.03.2012 at 22:18 ----------
PRIMA POZITIE LEMNUL COMBY PRIZA SPECIALA pt dl remus oradea
lemnul off++ este cel cu lama alba si maner tot alb !

am trimis si lemnul pt dl DAN D oradea si lemnul pt dl Cornelus din Botoșani ! incerc sa rezolv si celelalte comenzi cat mai curand !!
---------- Post added 20.03.2012 at 21:30 ----------
multumesc pt. lemn , mia facut o inpresie f. buna! RECOMAND!
multumesc sper sa aveti succes cu el este un unicat sigur nu mai gasiti :grin:unul la fel !

Buna seara,
A ajuns lemnul la mine,
Ati facut o treaba excelenta, ca de fiecare data.
Va multumesc mult

Ultima editare:
Buna ziua, mai preluati comenzi?
Pentru ca m-ar interesa foarte tare un lemn comby(fh off+/bh def) cu maner special.
dimensiunile de la Butterfly Andrei Mazunov.(Blade size: 160x152 mm / Weight: 110g / http://www.tt-shop.ro/off/83-butterfly-andrei-mazunov.html) ca sa pot lipi fetele ce le am pe acest lemn.
Multumesc, astept un raspuns pe privat sau aici.
Va multumesc si astept cu mult interes raspunsul dumneavoastra.
O zi cat mai buna!

da preiau comenzi incepand din data de 27 martie !! multumesc pt detalii sunati la 0748352369 multumesc!
---------- Post added 27.03.2012 at 20:33 ----------
multumesc pt comenzile facute dupa aceasta pauza pot sa mai preiau cteva comenzi pana pe 17 aprilie sa si trimit dupa care voi fi plecat 2-3 saptamani in germania !! multumesc !!

azi am finalizat cele 5 comenzi mai am putin de finisat si sper ca luni su cel tarziu marti sa trimit celor ce au comandat ! multumesc ! in afara de comenzi mai am pe stoc un lemn of cu furnir de nuc si un lemn of++ mai rapid decat slagar carbon !! lemnul pt dl paul din roman este finalizat luni al trimit sigur
de asemeni si lemnul cu maner dotec pt bucuresit daca nu ma insel este gata tot luni expediez !! celelalte pe marti !!

Ultima editare:
Abia astept sa-l probez.
?i nu uita-ti si de lemnul (înlocuitorul lemnului cu mâner dotec) cu dimensiunile Magelan pt Roman

TOATE comenzile au fost finalizate luni si marti trimit la destinatie un lemn combi pt dl bodin ioan un lemn combi pt timisoara lemn greu la comanda 120 gr cu priza speciala pt dl drukeru este gata lemnul alb 70 gr o sa revin si cu [poze !!

toate lemnele care au fost comandate au plecat luni spre destinatii cel tarziu miecuri ar trebui sa ajunga !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus