Campionatul mondial pe echipe-25 martie-1 aprilie-2012-Dortmund

A inceput finala masculina China-Germania : Jike -Boll . Sunt 11.000 de spectatori in arena din Dortmund.
---------- Post added 01.04.2012 at 11:47 ----------
la ora 14,45

12-10 pentru Jike in primul set.
---------- Post added 01.04.2012 at 12:01 ----------
11-6 pentru Jike in setul 2. Boll pare putin descumpanit..
---------- Post added 01.04.2012 at 12:14 ----------
Revine Boll, dupa ce a fost condus tot setul, si castiga setul 3 cu 11-9, dupa un gest de fair play a lui Jike.
---------- Post added 01.04.2012 at 12:27 ----------
12-10 Boll in setul 4, cu emotii, dupa ce a condus cu 10-6, si egaleaza la seturi: 2-2
---------- Post added 01.04.2012 at 12:41 ----------
Jike castiga setul 5 cu 11-6 si China conduce Germania cu 1-0 in finala masculina.
Urmeaza Ovtcharov vs. Ma Long in meciul 2.

prea buni chinezii pentru echipa rigida si prea liniara a Germaniei.Zhang Jike l-a dominat clar pe Timo Boll in ciuda scorului strans(3-2).
Ma Long...fara probleme cu Otcharov...3-0,poate tineretea si oarecum iesirea din tipare a lui Baum sa mai salveze ceva in meciul cu Wang Hao...
---------- Post added 01.04.2012 at 16:25 ----------
...1-0 pentru Baum...

Ce ma impresionat foarte tare este pozitia si atentia pe care ceilalti chinezi o au atunci cand antrenorul da indicatii jucatorului aflat masa. Interesant, imi pare rau ca nu m-am uitat si la celelalte echipe cum stau lucrurile.

1-1...slabe sanse
---------- Post added 01.04.2012 at 16:40 ----------
Meciul merge spre 3-1 pentru Wang Hao si spre 3-0 pentru China.
Prin venele chinezilor curge un sange mult mai rapid si mai ...rosu...,si mai curge foarte mult tenis de masă...Se poate vorbi de China si de restul lumii...Superbi acesti jucatori chinezi!

Ce moment-pe fundal s-a pus melodia O-zone-Dragostea din Tei-:d am auzit romaneste in finala campionatului mondial :)
Mai ia HIIIIIIIIIIIIIIIII!:)

Chinul Germaniei a luat sfarsit...China - Germania 3-0 , urmeaza fetele , cred ca echipa Chinei va catiga tot cu 3-0

Wang Hao castiga cu 3-1 contra lui Partick Baum si China devine campioana mondiala pe echipe,fara emotii, si daca nu ma insel, cu 3-0 pe linie.
Sunt tari si de neinvins, asta e adevarul.
---------- Post added 01.04.2012 at 13:57 ----------
De la 17,00 finala feminina: China - Singapore. Vizionare placuta !

Urmatorul vis ??? la noapte cred ca voi visa " fantastic topspin Zhang Jike , such a great game Ma Long , ooo great lob Wang Hao , unbelievable shot Ma Long "

au fost meciuri frumoase!boll a jucat destul de bine nu ma asteptam!ma long sa revii de la 9-4 sa castigi cu 11-9!ce mental puternic!poata asta a lipsit Germaniei!frumos!

Ce faza!Ding Ning greseste intentionat serva pentru a nu castiga la 0 setul,iar adversara sa,in loc sa returneze gestul cum era normal,joaca cu mai multa ambitie

Back
Sus