SFAT achizitie pardoseala sala tenis de masa

zisa de mai sus era admirativa. ptr ca vreau sa-mi fac si eu o incapere de cca 50 de mp unde sa instalez o masa de tenis si ma gandeam ca daca o fac in 5000 de lei ar fi perfect. or aici vad ca numai pardoseala intra in banii astia.

Buna seara ,
La mine costurile au fost mai ridicate deoarece am vrut ca totul sa fie de cea mai buna calitate si am dorit o pardoseala care sa nu se deterioreze foarte repede .
Atasez cateva poze sa va faceti o idee despre cum arata o pardoseala Grabo Extreme .
Mai multi jucatori (care au participat la foarte multe turnee in tara) au spus ca suprafata este exceptionala ! Nu se aluneca , toate socurile sunt absorbite de covor si nu de genunchi etc.
Vezi atașament 2185Vezi atașament 2186Vezi atașament 2187Vezi atașament 2188Vezi atașament 2189

arata super. sper ca in doi ani sa fac si eu asa ceva. acum daca urca scrumbia toata luna asta...in doua luni dau ok la constructie.

Salut. Mai exista si varianta, cea mai ieftina cred, de turnare a unei sape de egalizare autonivelanta, într-un strat mai consistent (va rezulta si o suprafata perfect dreapta), pe care sa aplici o vopsea speciala (caucicata cred) asa cum era la fost sala din cladirea Pionierul (vizavi de fosta maternitate Bucur). Aplicand metoda asta ramane insa inconvenientul unei suprafete tare, care nu face chiar bine genunchilor, insa mingea va avea o saritura buna din masa. Spor la treaba si sper sa gasisti solutia cea mai buna.
Sa stii ca vopseaua aia a tinut foarte putin. Nu cred ca este o solutie recomandabila.

arata extraordinar!!! felicitari!!! pentru un jucator amator de tenis de masă este ca un garaj super-echipat pentru un mecanic auto:D:X:X:X....si eu vreaaaau:(((

Redeschid subiectul domnului Alexandru , ati putea sa-mi spuneti va rog ce firma v-a facut oferta si executat lucrarea ca si eu caut de ceva vreme o varianta pentru o sala de tenis unde vor fi instalate 3 mese Multumesc frumos

Eu am gasit prin Buc grabo extreme la 28 eur mp plus cordon sudura plus plinta plus manopera montat...etc deci pretul dvs e superbun

Ultima editare:
Redeschid subiectul domnului Alexandru , ati putea sa-mi spuneti va rog ce firma v-a facut oferta si executat lucrarea ca si eu caut de ceva vreme o varianta pentru o sala de tenis unde vor fi instalate 3 mese Multumesc frumos

Eu am gasit prin Buc grabo extreme la 28 eur mp plus cordon sudura plus plinta plus manopera montat...etc deci pretul dvs e superbun

Da mesaj privat la Costin Motoroi ca a desfintat sala si avea suprafata Grabo verde excelenta si o vinde ieftin ,sau cauta tel. la postarile de turnee de la Skt.

Multumesc frumos de pont am sa sun negresit acum e destul de tarziu o sa-i dau un mesaj privat...dar chiar de de a desfiintat sala? mese o mai avea? ca i-as lua si vre-o 3-4 mese
Da mesaj privat la Costin Motoroi ca a desfintat sala si avea suprafata Grabo verde excelenta si o vinde ieftin ,sau cauta tel. la postarile de turnee de la Skt.

Multumesc frumos de pont am sa sun negresit acum e destul de tarziu o sa-i dau un mesaj privat...dar chiar de de a desfiintat sala? mese o mai avea? ca i-as lua si vre-o 3-4 mese

Sar putea sa mai ai-be ca a avut vreo 18.

Aveti idee totusi de ce a inchis? ca parca toata lumea era incantata de noua locatie...are pe aici pe forum vre-un anunt postat cu ceea ce vinde ca eu nu am gasit

Back
Sus