Cine ma poate ajuta sa construiesc asa ceva?

Bogdan A

organizator local
Scor reacție
18
Vârstă
40
Locație
Iași
Ma intereseaza sa fac un returnboard mic, dar nu am timpul necesar. Cam asa as vrea sa arate :
tt003_1.jpg
tt001_1.jpg
tt002_1.jpg
Daca cineva poate face, desigur contracost, va rog sa ma contactati!
---------- Post added 05.04.2012 at 15:30 ----------
Nimeni?

Buna asta, pe la 25 de ani o sa ai nepoti probabil. On topic, nu ma pot deplasa, din lipsa de timp.

Eu la varsta ta nu stiam ce e ciocolata... " Mancam hartia si aruncam bucata "....foarte precoce tineri de azi :)...scuze de offtopic.

Salut Bogdan sper sa nu ma insel dar o filmare cu un returnboard am vazut la domnul Cristi "grasomega" . Stiu ca returnboard-ul si l-a facut singur , poate iti da cateva informatii cum sa ti-l faci singur . Succes !

Radu, el are un alt model, care necesita mult mai multe fete si mai mult spatiu. Eu vreau ceva experimental, care sa nu necesite o investitie prea mare.

Daca reusesc sa il fac si iese cum vreau eu, o sa scriu si un review cu siguranta. Eventual te astept pe la mine la sala sa incerci intr-un weekend.

ACEST MODEL DUPA CUM E FACUT SE ASEAZA DIRECT PE MASA nu e nimic complicat pri luna mai am sa fac eu pt mine un asemenea set si daca vor fi doritori voi face si pt ei si pt dvs !!

evident ca eu o sa construiesc tabla dar fara sa pun fete ! daca se dorete si fete atunci voi achizitiona de la un dealer si voi si lipi pe placa ! pt dl toni sunatima dupa 5 mai si discutam nr meu de tel 0748352369 !

Eu am prioritate!!! In alta ordine de idei, a ajuns fata armstrong cu bine?

bine inteles ca dvs aveti prioritate dar dupa cum am discutat in caz ca nu gasiti pe altcineva sa va mestereasca tabla mai repede decat pot eu sa va servesc ! fata a juns cu bine ansa nu e cea ce am crezut eu asa ca o sa o scot la vanzare!! multumesc!

Eu am construit singur un returnboard acum 1,5 ani. Nu am fost prea multumit de el pentru ca diferea destul de mult fata de realitate. In primul rand trebuie sa inveti sa lovesti in el pentru ca altfel nu il poti folosii. Si loviturile sunt relativ diferite fata de cele care vin de la un partener(in general prea inalte).Daca loveam un pic mai incet mingea, aceasta nu trecea intotdeauna peste fileu iar daca modificam unghiul boardului la o lovitura un pic mai puternica mingea era returnata in afara mesei. Am descoperit, dupa un timp, ca foarte importanta era prima minge care o trimiteam in board. Mai exact nu puteam repeta multe lovituri cu aceeasi minge. La inceput nici macar nu reuseam sa aduc macar o data din returnboard mingea pe jumatatea mea a mesei. Am dat sa exerseze si unor prieteni iar dupa aproximativ 3min de incercari nereusite acestia au renuntat definitiv. Ciudatenia de baza este ca daca nu stapanesti destul de bine loviturile nu ai sanse sa faci mai multe schimburi cu returndboardul pentru ca nu se intorc cum vrei tu din board. Iar daca le stapanesti nu are rost sa mai il mai folosesti pentru ca nu iti mai este de folos . Treci intr-o etapa superioara. De asemenea gama de lovituri pe care le puteam exersa era foarte limitata. Am facut boardul pe toata latimea mesei si destul de greu il putem folosii. Asa ca unul pe jumatate de masa are tote sansele sa ajunga in scurt timp in pivnita, acoperit de praf. Eu iti recomand sa nu investesti foarte mult in el ca poate nu iti este de folos. Pune pe o bucata de melamina niste polistiren etrudatde 4-5mm(care e mai dur, mai compact si cu o suprafata care aduce cu cea a unei fete) iar inclinareaincearca se o faci cu o improvizatie si vezi cum te impaci cu el. Daca e ok atunci investeste mai mult si fa un board ca cel din pozele de mai sus. Succes!

Sustin ceea ce a spus Tradu mai sus, in mare parte e asa cum zice el. Eh, macar am incercat

Back
Sus