dat fiind faptul ca aveti un lemn Donic Burn All+ , va recomand cel putin o fata Acuda S3.
nu stiu daca Max, s-ar putea sa fie prea rapid, dar incercati 2.0 sau 1.8 , care sunt mai putin rapide, dar ofera mai mult control
vorbisem cu cineva care are legatura directa cu fabrica Donic din V?lklingen, si mi-a recomandat ca pentru seria Burn sa merg exclusiv pe seria Acuda, deoarece in teste, Acuda s-a testat pe lemne Burn. mai mult, mi-a oferit si videoclipul de prezentare a seriei Acuda, unde se vede clar ca se prezinta un lemn Burn , si nu un Waldner sau Person sau Ovtcharov , cum , in mod normal ne-am astepta.
evident, s-ar putea naste intrebarea " dar pe ce au testat seria Bluefire M1/2/3 " . nu stiu, nu cunosc, pentru ca nu m-am informat (inca).
insa, mi se pare putin "suspect" ca nu ar fi incercat seria Acuda si pe alte lemne ... cine stie , poate ceea ce am auzit eu e doar " jumatate din poveste ".
sa luati legatura cu userii : dl Grasomega, dl Aurel Onut , dl Antal Denes , dl Alehandro, dl Laky , useri ce au o experienta foarte mare , si care pot sa-ti explice si detalieze mai bine caracteristicile seriei Acuda, indeosebi Acuda S3.