Seria a VII-a - Transilvania Nord

Sunt de acord cu varianta 1.

Referitor la invidie... cred ca te referi la alti clujeni!
Eu am spus parera mea referitoare la catalogarea echipei TDM Astra 1, din punctul meu de vedere in ceea ce priveste interpretarea Regulamentului. Insa cred ca cel mai indicat ar fi ca un organizator sa spuna punctul de vedere oficial, pentru a elimina suspiciunile create si pentru a pune punct acestui conflict!

Ultima editare:
Daca imi permiteti, incerc sa mi dau cu parerea in calitate de organizator a unei etape de echipe care s-a disputat deja,seria I.
Ar fi bine sa terminati concursul intr-o etapa intrucat sunt concurenti care vin de la distanta mare(Orade,Baia Mare) si o a doau etapa le ar dubla costurile de deplasare(nu mai vorbim de oboseala)
Diferenta de valoare intre echipele de Open si cele de Amatori este evidenta,cred ca si unii si altii ar dori sa si menajeze fortele pentru cei de valoare apropiata si cu care concureaza pe locurile calificante
Pt openisti: Daca in urma analizei pe care o veti face maine dimineata se stabileste ca doar trei echipe se incadreaza in categoria Open,jucati fiecare cu fiecare,tur retur,faceti 4 meciuri faine (care o sa va ia maxim 5 ore).
Pt amatori-oricare din variantele 1 si 2 propuse de Florin sunt bune,capitanii de echipa voteaza varianta dorita si ii dati drumul la treaba,pana pe la 5 -6 p.m sunteti cu sacii in caruta:)
Daca a patra echipa(cea din Turda) are doi openisti in echipa si vrea sa joace la Amatori poate folosi alternativ cei doi openisti in asa fel incat sa nu joace amandoi in acelasi meci.Simplu si in litera regulamentului,banuiesc.
Am incercat doar sa va ajut.
BAFTA maine!

Propunerea mea este sa alegeti varianta a 3-a, care este cea mai echitabila. celelalte variante creeaza o discriminare si le ia echipelor de valoare 4...11 dreptul de a incerca o calificare mare, sau, macar de a juca cu cei mai buni jucatori.
In alte serii s-a ales si varianta jucarii tuturor meciurilor, intr-un singur tur. Asta ar insemna 10 meciuri in 11 etape, ceea ce este rezonabil, eventual cu cateva meciuri (cu miza scazuta) jucate intre etape.
Chiar daca cea de a doua etapa nu se va putea juca pe 9 iunie la Bistrița, Nasaud, la Cluj sau la Baia Mare pot fi gazde foarte bune, sau poate fi aleasa o alta data pentru a doua etapa, tot la Bistrița.
Termenul limita de finalizare a fazei zonale este 31 iulie.

Propunerea mea este sa alegeti varianta a 3-a, care este cea mai echitabila. celelalte variante creeaza o discriminare si le ia echipelor de valoare 4...11 dreptul de a incerca o calificare mare, sau, macar de a juca cu cei mai buni jucatori.
In alte serii s-a ales si varianta jucarii tuturor meciurilor, intr-un singur tur. Asta ar insemna 10 meciuri in 11 etape, ceea ce este rezonabil, eventual cu cateva meciuri (cu miza scazuta) jucate intre etape.

Chiar daca cea de a doua etapa nu se va putea juca pe 9 iunie la Bistrița, Nasaud, la Cluj sau la Baia Mare pot fi gazde foarte bune, sau poate fi aleasa o alta data pentru a doua etapa, tot la Bistrița.
Termenul limita de finalizare a fazei zonale este 31 iulie.

Asta ar fi cea mai buna varianta.
Si varianta 1 e ok propusa de gabi gogu,insa cum a fost scrisa de Florin.Noi jucam la Amatori.

Participarea D-lui Takacs Csaba in competitia pe echipe va fi posibila dupa ce va participa la cel putin un turneu A pana la cea de a doua etapa (daca se va disputa ulterior) sau doua turnee A pana pe 01 septembrie (in eventualitatea participarii in faza finala).
Pentru etapa din 21 aprilie, D-l Takacs nu are drept de joc.

Nu e vorba de invidie, daca postul meu e vizat.
Incerc sa pledez pentru o varianta cat mai echitabila pentru echipele de amatori.
Orice varianta s-ar alege, trebuie sa fie echitabila.Daca se fac 2 grupe, cu acelasi nr de echipe grupate dupa media punctelor mi se pare ok. Numai ca o grupa va avea o echipa in plus pentru ca unii desconsidera regulamentul si se inscriu cu o sesara inainte. Variantele 1 si 3 mi se par cele mai inechitabile. Pledez pt 2, joaca fiecare cu fiecare, si criteriile de calificare sunt mai clare decat din 2 grupe inegale.

Sugestia lui Catalin Cozma mi se pare echitabila, in sensul ca echipa TDM Astra 1 sa joace meciurile cu un singur openist (la alegere), iar pe de alta parte sa jucam separat Open si separat 2 grupe de amatori, cu calificarea primelor 2 echipe de amatori intr-un turneu de 4 echipe, din care primele doua vor merge mai departe in faza finala (deci, varianta 1).

Ultima editare:
Vali si eu tot pentru o varianta echitabila sunt.Dar sa jucam doar noi impotriva celor mai bune 3 echipe(probabil) din Amatur,dintre care se califica 3 mi s-a parut a fi o gluma proasta.
---------- Post added 20.04.2012 at 22:32 ----------
Sugestia lui Catalin Cozma mi se pare echitabila, in sensul ca echipa TDM Astra 1 sa joace meciurile cu un singur openist (la alegere), iar pe de alta parte sa jucam separat Open si separat 2 grupe de amatori, cu calificarea primelor 2 echipe de amatori intr-un turneu de 4 echipe, din care primele doua vor merge mai departe in faza finala (deci, varianta 1).

Noi respectam regulamentul chiar daca o sa joace 2 jucatori cu ma19(cel putin).Doar la faza nationala se tine cont in regulament ca la amatori sa fie doar un openist.Sa respectam regulamentul.

Ultima editare:
Cosmin sa nu-mi spui ca nu aveti valoare de open????!!!! :))) ma faci sa rad. Fodor Adrian ii legitimat la copii unde?????!!!!! penibil Cand esti legitimat undeva esti legitimat indiferent ca ai 12 ani acum 2 ani sau dupa 2 ani unde???? Soos, D-l Carpaci sau Tu vreti sa spuneti ca nu aveti valoare de OPEN.
P.S. Vreti sa demonstrati... ceva ???!!! .... ca aveti valoare BV de Domnul Serban Nu avem nimic cu el... Dar voi.............

Ultima editare:
Eu am scris clar......sunt de acord cu oricare din cele 3 variante prezentate de Florin Apian pe pagina anterioara.Tot bateti apa in piua acuma in ultimul ceas inutil.Noi ne-am inscris de o luna de zile.A-ti vazut echipa.Respectam ragulamentul.Plus ca sunt de acord cu oricare din cele 3 variante de joc.
Mai mult ce vreti ?

Da.............Care regulament????????????
---------- Post added 20.04.2012 at 22:42 ----------
Siner ar trebui sa ne retragem toate echipele de la amatur si sa vedem valoarea voastra atunci!!!!!!!!!!!!!! sunteti ....................!!!!!!!!!!!!!

Daca nu e buna nici una dintre variante......sa bagam toate echipele intr-o urna si sa tragem la sorti 2 grupe....si pace buna.Se califica primele 3 din fiecare grupa,apoi se joaca o alta etapa.

Da.............Care regulament????????????

---------- Post added 20.04.2012 at 22:42 ----------

Siner ar trebui sa ne retragem toate echipele de la amatur si sa vedem valoarea voastra atunci!!!!!!!!!!!!!! sunteti ....................!!!!!!!!!!!!!
Tu cred ca nu ai citit regulamentul pe echipe.
Eu nu m-am batut cu pumnul in piept ca joc bine.Asta ramane la aprecierea celorlalti.

Lasa pt tine atunci iti facem o echipa cu Gogu Gabriel, Garduli Silviu si Ti. Sa ai bafta!!!! P.S. Echipa de amatur:)
---------- Post added 20.04.2012 at 22:51 ----------
Nu mai are rost sa ne contram de geaba!!!

echipa tt bistrita a inviat ca isus cristos sa le fie rusine ,pt ca sa stiut de acest concurs de o luna de zile .D-nule Apian nu cred ca ar mai trebui sa faceti asemenea compromisuri!

Se spune ca noaptea este un sfetnic bun!
Daca recitim Regulamentul, la cap. 6 scrie ca doar la 1 Septembrie, inainte de inceperea etapei nationale, se considera ca echipele de la categoria Amatori sunt admise doar cu UN SINGUR OPENIST!
Deci, parerea mea este ca, echipa TDM Astra 1 poate juca in orice formula doreste in aceasta faza zonala, iar la toamna cand incepe faza nationala, daca este calificata la categoria Amatori, va trebui sa aiba doar un singur Openist. In caz contrar, va merge in locul ei o alta echipa de amatori, urmatoarea clasata... Deci, practic, va trebui sa cada in clasamentul individual unul din cei doi actuali openisti, in categoria Amatori!

Da Gabi.....e ceea ce si eu tot am încercat sa explic.
Multumesc.
Ar trebui ca toți sa citeasca regulamentul înainte sa scrie.

Cum se respecta Regulamentul de organizare a acestui campionat pe echipe "Liga Amatur 2012" in cazul dlui. Takacs Csaba de la echipa Hobby (grupa 7, Transilvania Nord), daca nu are nici o participare la vre-un turneu A in anul 2012.
Oare acest regulament nu este aplicabil tuturor participantilor?
Mai jos gasiti paragraful aferent, mentionat in Regulament:
REGULAMENTUL
CAMPIONATULUI DE TENIS DE MASA
PE ECHIPE
AmaTuR
4. Participantii la circuit
Competitia se adreseaza in exclusivitate jucatorilor nelegitimati avansati si experti din Romania, asa cum au fost definiti mai jos. Pentru a fi inscris intr-una din echipe, jucatorul trebuie sa fie inregistrat in clasamentul Amatur 2012 cu minim doua turnee individuale tip A.

Rog clarificare din partea organizatorilor acestui concurs.
Multumesc.

Stimate domnule Gogu Gabriel, va rog daca aveti putin timp, sa-mi explicati cum de l-ati vazut numai pe Takacs Csaba ca fiind in afara regulamentului si nu l-ati vazut deloc pe Rus Mihai, aflat exact in aceeasi situatie in tabelul postat si confirmat de Florin BN exact cu un post mai sus de cel scris de d-voastra.
Ma gandesc ca undeva au rasarit niste frunze! Nu cred ca mai conteaza daca Rus Mihai a jucat sau nu astazi.
Multumesc.

Cat despre acest turneu pot sa spun ca a fost unul dintre cele mai reusite turnee la care am participat, si ma bucur de faptul ca, pana la urma, eu cu Mircea ne-am hotarat sa fim prezenti. Eu unul am cunoscut niste oameni deosebiti, cum este de exemplu domnul Sargu. Asa ca am avut doar de castigat, chiar daca am pierdut pe linie!

Back
Sus