krisztalori
organizator local
Pt cei care ati incercat aceste fete ceva descrieri despre ele daca se poate!Mersi
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Dupa cum se stie a fost un concurs pe forum cu pronosticurile pt campionatu mondial pe echipe. In urma concursului am castigat un voucher la domnul Tibi ( Gelu Popescu). Initial mi-am luat un yanus def pt ca vroiam sa vad cum sare. Am lipit-o pe paleta, am jucat 15 minute dupa care am dat-o jos si am pus-o la vanzare.Pt cei care ati incercat aceste fete ceva descrieri despre ele daca se poate!Mersi
La Viva Sport V-ati jucat cu rakza 9?din descriere pare paleta lui Tibi :dAstazi m-am jucat si eu putin cu Rakza 9 neagra pe un lemn Yasaka Offensive. Ca si prim feeling este un pas in plus fata de Rakza 7, fata rosie pe care am avut-o pe acelasi lemn, deci o comparatie directa. As compara ca si diferenta, plusul pe care il are Rakza 7 fata de Rakza soft...este cu cate un plus la fiecare capitol, viteza, aderenta, throw angle, spin ... cat despre burete nu pot face o comparatie directa. Ca si concluzie, repet, numai dintr-o scurta joaca, are cate un plus pe fiecare caracteristiva fata de Rakza 7, dar ca si definitie generala castigul consta in viteza.
Sigur ca da,maine pe la 13-14 merg acolo si ma joc un pic cu ele,si o sa scriu scurte impresii :dDA.. azi dimineata la VIVA ... pe o fata 9 - black si verso 7 - red pe YASAKA Offensive.... bine bine....Chiar ma gandeam la setup-ul tau / al meu ca poate poate, dar vad ca esti mai retinut, pe FH si diferenta ar fi de vreo 2 trepte fata de ce ai acum ....dar s-ar putea sa ti se potriveasca, cine stie si nu are un pret de speriat
Am uitat... tocmai venise si Donic ... dar nu am mai stat, poate dai si cu fata asta si ne spui ce parere ai...![]()
Asta cu condensu e o probleme. Din ce am obs parca fetele BTY nu sunt asa afectate. Rakza 7 in skimb ....S-ar putea ca Rakza 9 sa fie mai toleranta la condens, dar n-as baga mana in foc.
Am dat azi cu Rakza9, merge super(spin bun, viteza ok). Am lipit-o pe Timo Boll Alc, dar greu se lipeste cu speed glue. Este facuta pe apa? Poate cineva sa faca comparatie intre M1-T05 fx-Rakza9
(at)MaLong...intre cuvintele: "pe" si "apa" mai adauga "baza de" ca unii de pe forum inteleg altceva(sau nu intelegAm lipit cu speed glue si s-a dezlipit repede.Tenergyul teoretic atunci tot pe apa e, si tot tine speed glue bine.