ÎNCHIS Vand lemn Nittaku Septear ST, fete Haifu Whale III si Nittaku Hammond

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

NuSeeK

junior
Scor reacție
0
Vârstă
34
Locație
București
  1. Vand lemn Nittaku Septear in stare foarte buna, maner drept, aprox 75g+/-, o mica lovitura in partea de sus care nu afecteaza jocul. PRET=170 RON/160/155/150/145/140/130 RON ULTIMUL PRET.
  2. Vand fata Haifu Whale III dimensiuni 151mm(I)x149mm(L) cu topsheet in stare foarte buna, buretele prezinta cateva ciupituri jos in dreptul insignei care nu prea afecteaza jocul. PRET=70/65/60/55/50/45/40/CADOU PT LEMN!!!.
  3. Vand fata Nittaku Hammond VANDUTA dimensiuni 153mm(I)x148mm(L). Fata este mai veche dar in stare buna. PRET=40/35 RON PRET NOU USOR NEGOCIABIL.
Predare personala in București sau transport prin posta (cumparatorul plateste transportul=8 RON).
Vezi atașament 2254Vezi atașament 2255Vezi atașament 2256Vezi atașament 2257

Ultima editare:
imi pare rau dar nu ma intereseaza acest schimb. ms oricum de oferta!
---------- Post added 20.04.2012 at 19:57 ----------
valabil! m-am mai gandit si accept si eventuale schimburi cu lemne sau fete asa ca astept oferte. multumesc! :)

Intrebare la Haifu..
Este Whale 3 ? si daca este 3
ce versiune este ...training version :(? factory tuned ?:cool:

fata Nittaku Hammond rezervata pt user-ul "marcu vasile". restul valabile! ;)

sincer nu stiu sigur ce varianta e pt ca am cumparat-o si eu de la cineva de curand. cred ca este aceasta versiune whale III factory tuned training version(click) dar nu stiu sigur! oricum buretele il are roz/mov ca si culoare.
Cand ai timp poate pui o poza .... si poate ne intersectam pe la Top Tenis sa o vad si eu ...CE culoare este ?
multumesc
cristake

poze cu fata sunt in primul post, respectiv poza 2 si 4. o sa incerc sa pun poze mai clare cu fata ca sa puteti sa va dati seama ce varianta e.

Ok... banuiam numai din ce ai postat, pozele nu sunt punctul forte. Mai degraba poate reusesc sa o si vad ... Ar fi mai usor pt amandoi ( cred )
zi buna
cristake

valabil dar nu mai accept schimburi, momentan am cu ce sa joc!!! astept oferte :mrgreen:

Salut...am un lemn yasaka ma lin extraofensive (jucat foarte putin , fara lovituri, maner drept) ...e similar cu septearul tau doar ceva mai rapid...ma gandeam sa facem schimb si sa mai completez eu cu o diferenta.
George - 0722560651

am scazut din nou preturile cu 5 RON. astept oferte, schimb lemnul cu un lemn gen(yasaka sweden classic, donic appelgren allplay etc), fata o schimb cu orice fata!!! :D

VALABIL!!! am scazut pretul la lemn la 130 RON. la achizitionarea lui dau fata haifu cadou! :D

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus