cum se masoara o fața de paleta

dizel

New Member
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
51
Locație
bacau
rog o lamurire ,cum se masoara o fața.in detaliile unei fețe sh se da si masurile ei. ex:150/155.
150=latime,155=inaltime.corect sau invers.
o a doua intrebare :ce intelegem printr-o fața Butterfly Bryce FX si una Butterfly Bryce sau Sriver FX si Sriver. ce reprezinta FX-o fața model mai nou sau ofensiva. va multumesc anticipat si scuzati-mi cunostintele de junior

rog o lamurire ,cum se masoara o fața.in detaliile unei fețe sh se da si masurile ei. ex:150/155.
150=latime,155=inaltime.corect sau invers.
o a doua intrebare :ce intelegem printr-o fața Butterfly Bryce FX si una Butterfly Bryce sau Sriver FX si Sriver. ce reprezinta FX-o fața model mai nou sau ofensiva. va multumesc anticipat si scuzati-mi cunostintele de junior

normal ar trebui sa se specifice clar ca partea cea mai inalta a feței (baza-varf) masoara ,,ATAT",iar de la stanga la dreapta sau invers(partea cea mai lata)masoara ,,ATAT"

Prescurtarea FX inseamna ca respectiva fata are buretele mai moale,este mai soft decat versiunea normala,si are de obicei viteza mai mica,control mai mare,si spinul mai mare,deoarece mingea este tinuta mai mult in burete

Prescurtarea FX inseamna ca respectiva fata are buretele mai moale,este mai soft decat versiunea normala,si are de obicei viteza mai mica,control mai mare,si spinul mai mare,deoarece mingea este tinuta mai mult in burete
Cele cu burete mai moale (FX) sunt o adaptare la lipire pe baza de apa, cele simple sunt modelele vechi din epoca speed-glue, si daca le lipesti cu apa buretele devine foarte dur. Toate merg bine cu speed-glue.

Dar sriver FX? cred ca este aparut inainte ca sa apara lipiciul pe baza de apa....:confused:

De fapt Bryce FX si Sriver FX erau facute (cu burete mai moale) tocmai ca sa absoarba mai bine vaporii de speed glue, deci pt. un efect de speed glue mai puternic.
Deci FX (flexible) inseamna burete mai moale.

cum se da jos o fața lipita cu speed-glue.necesita lipiri(re-lipiri)la fel de des ca lipirea pe baza de apa.

Salut! la speed glue trebuie relipite dupa o partida de 2-3 ore in timp ce fetele pentru lipici pe baza de apa le poti tine si 6 luni pe lemn..

Back
Sus