george25
senior
Pentru un stil de joc bazat pe topspin,loop,push,cu fete rakza 7 si rakza 7 soft care din lemne s-ar potrivi mai bine?
Va multumesc anticipat
Va multumesc anticipat

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Cu Xiom Aria varianta normala sa zicem am dat si eu cateva mingi cu fete vega pro si mi s-a parut foarte greu si foarte rapid,trebuie miscari foarte precise,nu iarta nimic,lemnul avand daca nu ma insel in jur de 95 grame.Eu am jucat 1 an jumate cu donic waldner senso ultra carbon... si dupa cum vezi acum am incercat si xiom aria ... dar nu si aria lite... xiom aria este superb control si viteza... din punctul meu de vedere as merge pe xiom... mult mai confortabil, controlabil si un pic parca mai rapid...
Am dat cateva mingi cu el,avea fete Tenergy 05-intr-adevar mergea superb,avre un simt deosebit,dar la prima incercare mi s-a parut extrem de rapid aproape d masa,preluarile erau prea lungi,trebuie antrenament serios,inca nu sunt de nivelul lui(at)george25 apropo: ai incercat vreodata TB-ALC ? este un lemn compatibil cu orice fata ce am pus pe el...si cand spun orice fata, te asigur ca am testat enorm de multe...de la europa in japonia ,in china si inapoi...) si este precis pe gustul tau dupa cum ti-am citit posturile...Numa Bine!