Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Acolo e trecuta grosimea si dimensiunea lamei, dimensiunea manerului si simtul. Uite inca un link http://tt-japan.net/index.php?main_page=product_info&cPath=5_6&products_id=754
Ce anume te-a determinat sa crezi ca acest lemn te-ar ajuta?
aha pai ca sa te lamuresti cel mai bine ar fi daca poti sa-l rogi pe respectivul sa te lase sa dai mai multe minngi![]()
Cateva mingi s-ar putea sa nu fie relevante.
http://item.taobao.com/item.htm?id=1840400218
Din ce vad eu in imaginea de prezentare a lemnului ca si caracteristici e cam la fel cu Kokutaku Cremrtop ( un lemn cu care eu am jucat si de care am fost f multumit, un lemn cu un control f bun ). Asa ca dupa parerea mea sigur nu faci o alegere greshita !site`urile astea asiatice le`am gasit si eu ,eu sper inca sa gasesc aici acest lemn
am dat destule mingi cat sa`mi dau seama , are si o priza foarte foarte buna , lemnul e ok este lemn de control
Si lemnul Butterfly Primorac nu are un simt hard ???Si pe mine m-a tentat la un moment dat dar se pare ca spre deosebire de cremrtop are simt hard cu care personal nu ma prea impac.
Pai e Primorac (OFF-), nu Primorac Carbon![]()
Cred ca-i cam poluam topicul omului... insa primoracul off- varianta japoneza e diferit binisor de varianta germana are undeva intre 5,4-5,5 mm grosime fata de 6,0 mm cel european este flexibil si e medium soft nu medium hard ca europeanul ... pe de alta parte eu nu mai joc cu el de multisor ca am gasit lemn cu simt mai soft decat acestaAm dat si cu Primorac off- si mie mi s-a parut mai hard chiar si decat alte lemne off ...
Sincer, la cate materiale se gasesc pe piata eu mi-as confectiona un lemn singur,singurel si va pot da detalii daca doriti acest lucru!!! Un elev de-al meu si-a confectionat o bijuterie de lemn; sincer nu ca as fi invidios,dar as da 2lemne Timo Boll ALC pe acesta-are control cat cuprinde,dar in acelasi timp si viteza!!!!
---------- Post added 12.05.2012 at 18:36 ----------
Mai multe detalii!!!
Confectionare lemn cu carbon sau doar din lemn!!!
1. Stratimat de carbon-10g/mp 55 ron
2. placaj mesteacan 5 mm 31X61 cm, 10 straturi 49,50RON
3. Placaj usor 5 mm, 42x62 cm, 3 straturi (Liteply) 26,50RON
4. Placaj usor 5 mm, 30x120 cm, 3 straturi (Liteply) 46,00RON
5. Rasina epoxidica L285, 200+80g 58,50RON
Cam 250 ron pe toate materialele si iti ies 4 palete!!!
SC PhoenixModels SRL
CIF: RO22215795
Com. C?rta Nr. 1
537035, Jud. Harghita
Tel:
0744 548585 (Orange)
0735 297300 (Vodafone)
0266 378024 (Romtelecom/Fax)
e-mail: info(at)phoenixmodels.ro
Programul de lucru: luni - vineri, intre 9:00 - 17:00
---------- Post added 12.05.2012 at 18:39 ----------
Cel mai important este sa ai o presa ca dupa ce dai cu rasina pe materiale,sa poti sa le presezi corespunzator, iar cu cat le presezi mai bine, cu atat este mai bun lemnul!!!