lemn KOKUTAKU whitestar turbo

Distribuitori de kokutaku nu prea am vazut prin Europa... vorbeste cu nea Vali parca pe vremuri el mai aducea si kokutaku pe la noi.

Am vrut sa imi iau eu de la iruiru,am cerut poze cu mai multe lemne,printre care si modelul cautat de tine.Nu stiu daca se mai fabrica cu acelasi maner,povestea e de vreo 2-3 ani.Inca mai am pozele pe care mi le-au trimis (daca te intereseaza ,le pot posta).Eu zic sa ii contactezi ,oamenii de acolo sunt f seriosi.O alta solutie ar mai fi tt-japan.net.Eu zic ca se rezolva in proportie de 80%,nici nu este f scump.Eu unul cred ca e cam moale pt lipirea pe baza de apa,cu speed glue e f bun.

Ultima editare:
Le-am pus ca sa vezi daca asta e modelul cautat,daca asa arata manerul,astia de la kokutaku le mai schimba praselele.

chiar nu ma pricep cu comenzi de pe site`uri asiatice dar daca este ceva bine voitor ofer si comision daca se gaseste acest lemn , sincer ma bazez sa gasesc second nou ar fi mai greu
---------- Post added 13.05.2012 at 23:11 ----------
Le-am pus ca sa vezi daca asta e modelul cautat,daca asa arata manerul,astia de la kokutaku le mai schimba praselele.

exact asta e :(

pana la urma am intrat in posestia acestui lemn cu ajutorul domnului Teodorus,a venit tocmai din japonia :) abia astept sa`l incerc ,are o priza foarte buna ( cea mai buna din cate lemne am incercat eu )

Felicitari pt achizitie.. te asteptam la concursul din 9 iunie la Bistrița... sa il probam si noi ;)

Back
Sus