sfaturi particulare

6. Luati o cutie de 100 mingi la schimburile pe diagonala. Unul din voi tine cutia pe masa pe coltul din stanga pt FH-FH respectiv coltul dreapta pt BH-BH si va luati de acolo mingi si adunati mingile de pe jos doar cand terminati cutia. Ex puteti schimba o cutie pe FH si una pe BH. Daca pierdeti multe mingi inseamna ca ca aveti mari carente la controlul mingii si ca atare nu va veti putea imbunatati stilul de joc in viitorul apropiat( daca mingi simple nu le puteti pune pe masa atunci ce pretentii aveti la altele spin, topsin, push etc!!!) Succes!

salut

salut

Ma numesc Catalin sunt pasionat foarte tare de tenis de masă...si as vrea sa va rog si pe voi sa imi dati niste tutoriale unde pot gasi ...niste reguri de tenis...Am si eu niste filmulete pe cum joc cu un baiat tenis de masă dar aia a fost prin primele 3 saptamani cand mam apucat...va rog daca puteti sa ma contactati la adresa de yahoo mesenger cata2011bike
Multumesc mult

Ma numesc Catalin sunt pasionat foarte tare de tenis de masă...si as vrea sa va rog si pe voi sa imi dati niste tutoriale unde pot gasi ...niste reguri de tenis...Am si eu niste filmulete pe cum joc cu un baiat tenis de masă dar aia a fost prin primele 3 saptamani cand mam apucat...va rog daca puteti sa ma contactati la adresa de yahoo mesenger cata2011bike
Multumesc mult
Ar fi mult mai bine sa faci un topic separat si sa postezi un filmulet cat mai recent cu tine jucand,si sa pui intrebarile de rigoare,deoarece vei primi mai multe raspunsuri de la jucatori experimentati,care poate nu au id de messenger,dar iti pot da sfaturi care te vor ajuta mult.

ok o sa fac niste filmulete cat de curand si o sa le postez
---------- Post added 30-Dec-2011 at 11:27 ----------
voi cum va descurcati ...?
ce palete aveti..?

Ultima editare:
vipiu gasesti aici lectii video, foarte utile
explica si arata destul de detaliat fiecare tehnica in parte
este cel mai complet si mai prietenos tutorial video gratuit pe care il poti gasi pe net
daca te uiti cu atentie de multe ori la fiecare filmulet in parte vei sti ce sa incerci sa aplici cand jucati
http://pingskills.com/table-tennis/

chestia asta cu mersul la antrenori nu e chiar asa de simpla
primul lucru cand te duci se ia cu mainile de par si o sa vrea sa te puna sa dai mingii drepte vreun an
daca o sa deschizi gura sa zici ca vrei sa dai topspin din taiata o sa iti spuna ca ca bai baiatule tu nu stii sa faci drive si vrei sa dai topspin din taiat
trebuie sa iti gasesti un antrenor sau vreun partener deschis la minte care sa inteleaga ca tu te distrezi, nu vrei sa ajungi campion mondial, nu vrei sa arati bine la masa ca in pictoriale si vrei doar sa joci for fun
problema generala a antrenorilor este ca nu stiu cum sa abordeze si sa trateze un jucator de hobby, si vor sa lucreze cu tine ca si cu un pusti care tb sa se antreneze 10 ani sa ajunga mandria europei
asa ca ai grija
iti spun din experienta

Ultima editare:
Eu am luat-o de la zero si am invatat sa joc numai din meciuri pe Youtube!!! Bineanteles ca si cu sprijinul unor jucatori din amatur care detin tehnica loviturilor destul de bine!!! Priveste, analizeaza si se va prinde cel putin baza!!!
---------- Post added 02-Jan-2012 at 12:45 ----------
Pentru a performa iti trebuie mult, mult antrenament, cat si jocuri cu adversari mai buni ca tine!!!

cateva remarci in limita a ce stiu si eu:
1. nu ai echipament
2. pozitia la masa lipseste.
3. ti paleta gresit
4. tot ce au spus colegii de mai sus care sunt mult mai experimentati ca mine.

NU TE SUPARA FRATE CA ITI SPUN dar ar fi bine sa-ti angajez un antrenor.Din pct. de vedere tactic , din punct de vedere practic cel mai bun lucru este sa te antrenezi cu un antrenor.DE CE ?
La inceput toti care vad pe margine cum se joaca tenisul de masa li se pare foarte usor(ma refer la bunul sens al acestui sport),dar cum le pui o paleta in mana se schimba problema.Tot ce-ti pot eu spune este ca daca iti place acest sport intradevar si vrei sa joci tenis antrenorul este baza.Degeaba bunii nostri colegi vor sa te ajute in scris ce trebuie sa faci,antrenorul este tot timpul langa tine si te corecteaza sau iti da un sfat cum sa joci normal tenisul de masa nu dupa ureche.Repet daca intradevar vrei sa joci tenis .Cand ai trecere prin Vatra Dornei iti pot oferi cateva ore de antrenament gratuit.

se poate da contra orice topspin pe forehand ,cat timp mingea nu e foarte scurta
p.s... cred ca omul are dreptul la 1 pic de aprecieri pentru faptul ca a venit deschis si a cerut sfaturi fara retineri :) bravo.. asa pot invata si altii lucruri noi

se poate da contra orice topspin pe forehand ,cat timp mingea nu e foarte scurta
p.s... cred ca omul are dreptul la 1 pic de aprecieri pentru faptul ca a venit deschis si a cerut sfaturi fara retineri :) bravo.. asa pot invata si altii lucruri noi
Faptul ca vrea conteaza cel mai mult ,cum vrea sa invete conteaza f.f.f.mult.Intradevar este de apreciat gestul lui,dar a cerut o parere si eu i-am dato ,nu din rautate ,din bunul simt a raspuderii la cerere.SUCCES.

Back
Sus