Papuci cu gel

(at)adi84_g: Acei pantofi Asics sunt construiti cu un calapod subtire. Daca ai piciorul lat, cand ii probezi ai grija sa desfaci sireturile pana sus si sa eliberezi siretul din toate gaurile si poarta-i cam 5 minute in magazin. Daca dupa 5 minute nu simti nici o presiune, e ok. Altfel, o sa te stranga la o purtare indelungata.
La un pret apropiat poti gasi TSP Asics Cyberspeed, care au o amortizare foarte buna si sunt facuti special pentru tenis de masă.
Ca idee, mie mi s-au parut confortabili cei care imi stau fix pe picior, dar nu ma strang. Pentru asta, pantofii trebuie sa fie cu 1/2 numar mai mari ca piciorul (nu-mi place sa ating varful pantofului cu degetul daca am fixat pantoful in calcai). Asics Gel Cyberspeed au masuri incrementate cu 1/2 numar.

Sincer, nu stiu. N-am mai vazut modelul TSP Cyberspeed nicaieri, dar exista si modelul Asics Cyberspeed normal, usor diferit de TSP ca design, dar cred ca e identic ca si structura.

e interesant ca multi se gandesc la incaltaminte dupa ce apar problemele:)...o incaltaminte adecvata trebuie cumparata simultan cu paleta (parerea mea)...nu e nevoie de cucuri de la asics...sunt si alte firme ce au incaltaminte sport cu diferite sisteme ce absorb socurile la preturi oarecum decente
totodata modelele vechi (dar bune si alea) au preturi mai scazute decat ultimele modele...

e interesant ca multi se gandesc la incaltaminte dupa ce apar problemele:)...o incaltaminte adecvata trebuie cumparata simultan cu paleta (parerea mea)...nu e nevoie de cucuri de la asics...sunt si alte firme ce au incaltaminte sport cu diferite sisteme ce absorb socurile la preturi oarecum decente
totodata modelele vechi (dar bune si alea) au preturi mai scazute decat ultimele modele...
Exemple?
Eu caut incaltaminte buna la alte firme de 3 ani si nimic n-a fost bun. La Adidas au fost ok NewTTenium II, dar aveau un calapod ciudat.
Butterfly Energy Force I nu se mai gasesc, din pacate.

priveste la handbalisti.....se foloseste la greu adidas, hummel....si la handbal iti trebuie incaltaminte buna deoarece si aici articulatiile sunt solicitate la greu......, trebuie sa faci piruete, sa pivotezi, sa sari, sa te deplasezi lateral, inainte inapoi, sa 'franezi'.....o pereche de adidasi de handbal nu sunt greoi (ca la baschet), sunt rezistenti si ok pt articulatii.....
in legatura cu calapodul....unii au picioarele subtiri, altii late....desi am o gramada de perechi de adidasi nu imi plac toti, nu ma inteleg bine cu toti (pe unii i-am si vandut)....in functie de model, picior, bani. marime....

Cei de tenis de masă sunt clar mai usori decat cei de handbal. Totusi, este posibil sa fie amortizarea mai buna la cei de handbal.
Eu m-am descurcat binisor si cu niste Adidas de alergare, dar imi cam fuge piciorul prin ei. In rest, amortizarea este foarte buna cu talpa cu Adiprene.

Problemele nu au aparut de la tenis-ul de masa, ci de la fotbal.
La varsta la care m-am apucat de fotbal si de tenis de masă nu aveam in cap impactul incaltamintelor asupra articulatiilor, dar asta nu este o scuza.
Pe de alta parte rupturi de ligamente si probleme de genunchi pot sa apara si la oameni care nu practica sport, pe cand altii joaca fotbal desculti si nu patesc nimic.
In fond chestiunea este mult mai complexa si nu se rezuma doar la incaltaminte.

(at) Grasomega : ai incercat Reebok Airsoft sau ceva de genul acesta ? au perna de aer, si Nike cu ceva "arcuri" in talpa ?
nu am timp sa googalesc , dar poate diseara reusesc sa pun niste poze ca sa intelegi despre ce modele vorbesc ( in cazul in care nu stii ) !

Problemele nu au aparut de la tenis-ul de masa, ci de la fotbal.
La varsta la care m-am apucat de fotbal si de tenis de masă nu aveam in cap impactul incaltamintelor asupra articulatiilor, dar asta nu este o scuza.
Pe de alta parte rupturi de ligamente si probleme de genunchi pot sa apara si la oameni care nu practica sport, pe cand altii joaca fotbal desculti si nu patesc nimic.
In fond chestiunea este mult mai complexa si nu se rezuma doar la incaltaminte.
nu ma refeream doar la tine.....intr-adevar, problemele nu apar doar din cauza incaltamintei....pe mine ma dureau acu vreo 13-14 ani tibiile de la tenisi chinezesti (bascheti dupa unii)....aveam un inceput de osteoporoza.....de atunci folosesc doar incaltari adecvate pentru sport (firme diferite, modele diferite, unele chiar si second) si nu ma mai deranjeaza nimic
---------- Post added 23.05.2012 at 06:12 ----------
Cei de tenis de masă sunt clar mai usori decat cei de handbal. Totusi, este posibil sa fie amortizarea mai buna la cei de handbal.
Eu m-am descurcat binisor si cu niste Adidas de alergare, dar imi cam fuge piciorul prin ei. In rest, amortizarea este foarte buna cu talpa cu Adiprene.
lista poate continua...la fel gasesti adidasi de calitate si printre cei folositi in volei, atletism, fotbal in sala.....ideea era ca nu se merita sa cauti doar ultimele modele de la tenis de masă, ca sunt relativ scumpi.....eu unul folosesc si adidasi second daca raportul calitate - pret e ok.....important e sa te simti bine in ei (si financiar vorbind:)) ...

(at) Grasomega : ai incercat Reebok Airsoft sau ceva de genul acesta ? au perna de aer, si Nike cu ceva "arcuri" in talpa ?
nu am timp sa googalesc , dar poate diseara reusesc sa pun niste poze ca sa intelegi despre ce modele vorbesc ( in cazul in care nu stii ) !
Nu am probat nici Reebok nici Nike. Doar Adidas NewTTennium II care sunt speciali pentru tenis de masă. Chestia e ca cei pentru alte sporturi sunt, orice s-ar zice, putin mai grei.
Avantajul este ca au amortizare mai buna, probabil.
lista poate continua...la fel gasesti adidasi de calitate si printre cei folositi in volei, atletism, fotbal in sala.....ideea era ca nu se merita sa cauti doar ultimele modele de la tenis de masă, ca sunt relativ scumpi.....eu unul folosesc si adidasi second daca raportul calitate - pret e ok.....important e sa te simti bine in ei (si financiar vorbind:)) ...
Daca vrei amortizare si nu te deranjeaza cateva grame in plus la sosoni, poti sa te orientezi spre oricare alt sport. Cei de fotbal in sala sunt mai ieftini, dar sunt grei si nu respira piciorul. Cei de volei au amortizare foarte buna, la fel si cei de handbal, dar sunt ceva mai grei.
Cred ca cei mai apropiati sunt cei pentru badminton - au grip, amortizare buna si nu pot fi prea grei. Totusi, preturile sunt comparabile cu ale celor pentru tenis de masă.

Eu am cumparat o asemenea pereche de adidasi(PANTOFI SPORT)cu insertie de gel de la firma COMODO București adresa este aceeasi pe seit,www.comodo.ro .Gasesti numarul de telefon si tipul de acolo este de treba .Iti va da explicatiile de care ai nevoie.Ai mei sunt atat de usori si de elastici parca nu-i am in picioare.Inainte ma dureau genunchi dar dupa o luna de folosire a adidasilor cu gel nu ma mai doare.Aceste sfaturi le-am primit si eu de la colegii forumului amatur , si le multumesc pe aceasta cale.Pretul este f.f.f bun.Ai sa te convingi.CU STIMA SI RESPECT

Am avut eu si mai am inca modelele mentionate Reebok si Nike si mai ales la Reebok parca esti pe arcuri permanent, parca nu te stabilizezi... chiar i-am incercat la sala ....E cam ca dormitul de unul singur intr-un pat cu saltea umpluta cu apa...:cool:

Iti recomand din toata inima Mizuno...am jucat cu nike airmax 2 cu perne de aer, cu adidas cu arcuri in partea din spate , cu bty radial el ,cu donic waldner , cu asics....aproape dupa fiecare antrenament,ma dureau calcaiele si genunchii,chiar si spatele...de cand folosesc mizuno,nu mai am treaba....si la piatra neamt e o "sala" :) cu beton pe jos,peste care e pusa o mocheta :))

Chiar au preturi bune. Oare sunt adevarate sau 'facaturi'? Stie cineva ce hram poarta?
Produsele din comodo.ro Sunt adevarate. Calapodul este ingust, asiatic. Ofertele sunt la MOSTRE, care sunt de obicei marimea 42,5. Restul au preturi mai mici decat restul magazinelor, dar rezonabile.
Eu am luat Asics (gel) marimea 44,5 si nu incape piciorul pe latime. Am schimbat branturile cu gel la pantofi Donic si e foarte bine. Asemena, adidasii Asics cu branturi Donic merg foarte bine la sala de fitness.
Bun si sfatul de 1-1,5 numere in plus, pentru Asics.
Magazinul este in Piatra Neamț. Au fost foarte prompti cu livrarea (București - Fan Courier).

Back
Sus