Ploiești

va multumim tuturor care ati fost prezenti azi la "o bila si o bere."
orarul este de la ora 11oo la ora 22oo pt inceput.
Cu siguranta ne vom adapta cerintelor dvs.
Va asteptam si maine 02.05.2012 pana la ora 17oo sa jucati ABSOLUT GRATIS.
Dupa ora 17oo si din data de 03.05.2012 pretul unei ore este de 12ron. Pretul unui abonament de 10 ore este de 100 ron.
Cu stima,
Echipa Indoor Tennis Club

Ultima editare:
Echipa Indoor Tennis Club a facut o treaba foarte buna cu sala de la Progresul.Pasionatii de tenis de masă din Ploiești au unde sa se antreneze.Preturile la bere,apa,si masa de joc sunt rezonabile.Succes echipei Indoor

In curand o sala adevarata si in orasul nostru.
Sper prin cele scrise mai jos sa readuc un zambet si pentru pasionatii acestui sport din orasul si imprejurimile Ploieștiului.

- 6 mese DONIC PERSSON 25 pe suprafata de 200m patrati
- un robot NEWGY DONIC ROBO - PONG 2050 DIGITAL
- multe bile DONIC COACH
- multe mantinele despartitoare
- 4m inaltime
- aprox. 3m in spatele mesei
- aprox. 3m in laterale
- o podea antiderapanta
- un ilumitat adecvat cu 0(zero lumina naturala)
- oameni implicati 100%, care vor sa dezvolte acest minunat sport.
- un barulet pt. un suc, o bere o cafea...
- un spatiu special amenajat pt fumatori

Cu siguranta o sa ma intrebati UNDE??? In cateva zile o sa va dezvalui si locatia si o avem si cateva poze. Momentan este in amenajare.
Data estimativa deschiderii este 21.04.2012
Pretul unei ore....un fleac...

Bravo de 3 ori. O sala reusita, cu tot ce i trebuie, felicitari celor implicati si multa bafta in acest proiect!
Pasionatii de tenis de masă din Ploiești vor fi incantati sa descopere o sala utilata cu materiale profesionale, personal FOARTE AMABIL SI DISPONIBIL.
FELICITARI BAIETI!

va multumim domnule Gelu.
Nu toata lumea stie, fara ajutorul dvs si al sotiei, fara sfaturile primite cu siguranta nu iesea asa treaba buna.
Multumim (oficial) si speram ca sa avem o colabarare la fel de buna si pe viitor.
Cu stima,
Mihai, Adriana si Mircea (IndoorTennisClub)
---------- Post added 03.05.2012 at 14:09 ----------
Sambata 05.05.2012, este "Ziua Barbatului" Ca sa putem sarbatarii si noi, pasionati ai acestui sport, IndoorTennis Club va pune la dispozie mesele la un pret de exceptie: 8 lei/h
Va asteptam pe toti la o bila si o/mai multe beri
---------- Post added 03.05.2012 at 22:18 ----------
Sambata 05.05.2012, este "Ziua Barbatului" Ca sa putem sarbatarii si noi, pasionati ai acestui sport, IndoorTennis Club va pune la dispozie mesele la un pret de exceptie: 8 lei/h
Va asteptam pe toti la o bila si o/mai multe beri

Super!Am o intrebare,de fapt 2:cei 2 roboti pt antrenamente au ajunsîși daca da,cat costa ora?
Multumesc si bafta in continuare!

Salutare,
Robotul este inca pe drum, nu stim exact pe unde dar il asteptam si noi cu nerabdare. O sa anuntam imediat ce soseste.
Pretul unei ore va fi de 20 lei pe ora dar se va putea si 1/2h in cazul in care nu ne tin picioarele...
Stima si va asteptam la sala.

---------- Post added 04.05.2012 at 21:42 ----------

[/COLOR]NU uitati de oferta de maine 05.05.2012..8lei/ora....doar o data pe an este si ziua barbatului..

Ultima editare:
A sosit si robotul.
Pt. cei impatiniti si nu numai va asteptam sa va testati "rezistenta"
Cu stima,
Echipa IndoorTennisClub

Cu siguranta.
In Iunie sa va pregatiti.
O sa respectam pasii si sa luam legutura cu cei ce se ocupa de AMATUR si va tinem la curent.
Cu stima,
Indoor Tennis Club

Salutare! si SINCERE FELICITARI!!!!!!!!!!!!Ploieștiul avea nevoie de o sala asa draguta.Ati mai dat un "tun" cind v-ati "cuplat" cu Gelu(alias Tibi),este un om cu coloana vertebrala,pe care poti oricind sa te bazezi.Este super cocheta sala si va doresc citi mai multi clienti si multe rezultate f.bune.Pe cind si un club profesionist?!?Stiu ca este greu dar,este pacat pt. orasul Ploiești sa nu aibe si o pepiniera..Inca odata BRAVOS si multe "succesuri"

Suntem abia la inceput si ca orice inceput este putin mai greu. Le invatam din mers pe toate si cu experienta "voastra" si pasiunea noastra speram sa reusim dezvoltarea acestui sport in orasul nostru.
Am investit in aceasta sala multa pasiune, nervi, rabdare si mult timp ca sa o aducem la acest nivel, si credem noi ca am reusit sa facem din "putin" un drum in readucerea Ploieștiului in circuitul Tenisului de Masa national.
Domnule Fodoran, scopul acestei sali este de a deveni o scoala de Tenis de masa, o pepiniera.
Va multumim pt. urari.
Cu stima,
Indoor Tennis Club

De maine 25.05.2012 Indoor Tennis Club are urmatoarea oferta:
-tarif tenis de masă 12 ron/ora

-2 ORE+1 GRATIS
-ABONAMENT 10 ORE -90 RON

Cu stima,
Echipa Indoor Tennis Club

am fost si eu azi. mesele f. bune. sare bine mingea, se poate juca excelent de la distanta, spatiu suficient - chiar te simti jucator de tenis
e putin mai greu de ajuns acolo in zona, sala e intr-o uzina.. cu ratp nu stiu daca se poate cumva

ANUNT FOARTE IMPORTANT
INCEPAND DE LUNI 04.06.2012 SALA ESTE DESCHISA DUPA CUM URMEAZA:
LUNEA:SALA ESTE INCHISA
MARTI-DUMINICA: 12:oo - 22:oo
NOILE PRETURI SUNT URMATOARELE:
1h: PRET- 10LEI
ABONAMENT 10h - 90LEI
ABONAMENT 20h 160LEI
ABONAMENTELE SUNT VALABILE 30ZILE
LA 4h JUCATE PRIMITI 1h GRATIS

Back
Sus