ÎNCHIS Cumpar lemn Butterflay all+ sau off-

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
bty. vsg 4 twist anatomic

bty. vsg 4 twist anatomic

Cumpar lemn Butterflay all+ sau off-

Salut,am acest lemn daca te poate interesa: bty. vsg 4 twist anatomic doar probat(perfect) la 200 lei cu transp. inclus....e un off da' ,dupa umila mea parere e doar un off-....astept rasp.,lemnul e aici: : Pictures by edwardnovac - Photobucket .....si nu numai.....

Buna. Am si eu un lemn care desi e trecut ca off cred ca e doar off-. Este un Butterfly Timo Boll W7 st. Este ca nou. Las 30% din pretul de magazin, il dau la doar 300 roni. Poze detaliate in anuntul meu... Multa stima!

Bravo Dl,Sheshu, :clap::clap:,,, un om corect ami place, si ce spune chiar asa si este Lemnul Balsa Carbo X5, chiar este un lemn excelent. de ce spun acest lucru?... Am vazut ca Dl, Sheshu are un alt Lemn la vanzare de la Donic, dar nu a spus ca lemnul lui este cel mai bun doar sa si poata vinde marfa, asa cum se mai intampla uneori... Un model bun de urmat!!! :clap::clap:

Ultima editare:
toata lumea e de treaba dar nici unul din lemnele de mai sus nu se incadreaza in clasificarea oficiala Butterfly ca fiind all+ off- ;)

daca vrei eu am BALSA X3( all +)sau SCHLAGER PRECISION ( off-) sau inca 10 modele ,tot noi. TSP, JOOLA etc.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus