Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Ciprian Constantinovici este tata si foarte emotionat !
Cipi,cu intarziere de o zi te felicit pe tine impreuna cu sotia ta ,ca atii adus pe lume o Constatinovici !
Sa va dea D.Zeu sanatate ca iubiti sunte-ti oricum !
Pe cand botezul ?
Cipi,cu intarziere de o zi te felicit pe tine impreuna cu sotia ta ,ca atii adus pe lume o Constatinovici !
Sa va dea D.Zeu sanatate ca iubiti sunte-ti oricum !
Pe cand botezul ? telefon Ciprian:0743.594158
Respect!
Vali Suta
OOOOOOO !!! in sfirsit mai bem si noi ceva.
Felicitari Cipri si pup-o pe mamica din partea noastra...Ii doresc fetitei sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata iar voi sa fiti sanatosi, sa va puteti bucura de reusitele ei.
Numai bine !
Marea "familie" a Amaturului o va primi in mijlocul nostru cu bratele deschise,iar eu am gasit deja o "pereche" pentru nepotelul meu de 4 luni,(iitori campioni amatur la dublu-mixt??!!).Felicitari Cipriane!Sa fie sanatoasa,cuminte.... si s-o inveti tenis de masă cel putin cat sti tu!
sa va traiasca multi ani si buni.De asermenea sa traiti si dumneavoastra pe langa ea .Sanatate la D-NA CONSTANTINOVICI ca are multa nevoie de ea.Sa dea dumnezeu sa jucam si la nunta ei .MULTI ANI TRAIASCA.