ÎNCHIS VAND xiom vega euro 2.0 rosu si donic baracuda negru 2.0

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

alexandru29

junior
xiom vega europe 2.0 rosu, taita pe xiom zetro quad - 157 pe 150 - ca noua, folosita 1 ora, o vand pt ca pe lemnul asta mi se pare cam moale si putin cam rapida si bouncy . nu are nici o urma de uzura de nici un fel . lipiciul s-a curatat perfect dp burete.

baracuda neagra 2.0 taiata pe xiom fuga - 158 pe 150 - folosita cam 10- 12 ore. o vand pt ca nu mai am nevoie de ea. a fost lipita 1 sg data, nu e ciupita.
vega euro inainte sa o tai avea 57 grame, acum are cam 40 grame , baracuda nu mai stiu cat avea intreaga, dar acum are 47 grame
ym blackiice2007 . sunt din iasi. le pot trimite prin curier sau posta. revin si cu poze
pret
xiom 80 lei
baracuda 70 lei
ps : sunt nou pe aici, cum incarc cateva poze?

Ultima editare:
la ce joc se preteaza?ambele?eu am un lemn donic valdner diablo senso cu tibhar speedy spin bh si focus 3 pe fh.i mi place sunetul si feelingul la focus,dar as vrea ceva mai multa viteza si spin.cat despre speedy spin,nu ma atrage defel.o simt fara gram de efect,de aceea te am intrebat

pai nu ma prea pricep nici eu sincer. vega am cumparat-o chiar astazi, vroiam sa o folosesc pe backhand.. pe forehand am omega 4 euro, si vroiam ceva mai moale si mai lenta, dar spre surpriza mea vega pare mai rapida decat omega 4 , cel putin pe lemnul asta ( zetro quad )
cat despre baracuta, e fata de forehand, pt topspin, dar e destul de greluta, ca majoritatea fetelor de atac ( seria pro de la xiom, rakza 7 , etc ) si e renumita pt spinul f mare . ca viteza e sub acuda s1 , xiom omega 4 pro
in loc de focus 3, cred ca mai apropiata e vega europe decat baracuda, la duritatea buretelui, si sunet, si feeling. dar cu mai multa vitea si spin, cel putin conform reviewurilor de aici
http://www.tabletennisdb.com/rubber/729-focus-3.htmlhttp://www.tabletennisdb.com/rubber/xiom-vega-europe.html

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus