ÎNCHIS Schimb/Vand Butterfly Zhang Jike /DHS Hurricane King III - Impecabil

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Ghiță Marta

senior
Scor reacție
2
Vârstă
50
Locație
Tara Banatului
Butterfly Zhang Jike - (jucat 2 antrenamente) - 520 lei - Reducere - 510 lei-Reducere - 500 lei - REDUCERE - 470 lei
DHS Hurricane King III - FL - Jucat 2-3 antrenamente(ca nou) - 530 lei
SCHIMB cu : DHS Hurricane Long - http://ttnpp.com/shop/dhs-hurricane-long-p-565.html - DHS HURRICANE KING 655 - http://ttnpp.com/shop/dhs-hurricane-king-655-p-338.html - DHS Hurricane Hao III - http://ttnpp.com/shop/dhs-hurricane-hao-3-iii-p-564.html ...Numai cu maner FL(concav)
Butterfly Zhang Jike

DHS Hurricane King III

Astept Oferte !

Ultima editare:
Imi pare rau D-le (at)Boncea Andrei, dar nu fac schimb doar cu ce am specificat mai sus.Multumesc de oferta...Sa ai o zi faina!
---------- Post added 18.04.2012 at 10:12 ----------
Schimbat cu Acustic+2 fete stiga boost cu (at)claudiu84...multumesc pentru sprijin si intelegere...Topic Inchis!

1.Ofer la schimb: Butterfly Jun Mizutani - FL (Probat 2 antrenamente-practic e nou nout in cutie) 93 grame - pe un Butterfly Innerforce ZLC - FL - NOU...daca este jucat maxim cateva antrenamente doar schimb, daca este nou ofer diferenta din partea mea...
2.Ofer la schimb: Timo Boll ALC : IMPECABIL(jucat maxim o luna),86 grame, maner FL - pe un Butterfly Innerforce Tamca ULC - FL
Poze mai sus...

Ultima editare:
bty.

bty.

Salut! Nu vinzi ALC-ul?
Va salut,poate v-ar interesa un schimb cu un innerforce tamca 5000 ulc nou pt. mizutani,daca nu , poate va intereseaza ceva la schimb de aici: Pictures by edwardnovac - Photobucket ...astept rasp. ....Stima:)

Va salut,poate v-ar interesa un schimb cu un innerforce tamca 5000 ulc nou pt. mizutani,daca nu , poate va intereseaza ceva la schimb de aici: Pictures by edwardnovac - Photobucket ...astept rasp. ....Stima:)
Imi pare rau...dar astept oferte mai-sus amintite de mine:
Lemn - Mizutani - pentru Innerforce ZLC (daca este nou cu diferenta din partea mea)
Lemn ALC- pentru Innerforce Tamca ULC (daca este nou cu diferenta din partea mea)
Va multumesc !
- - - Actualizat - - -
Lemnul Jun Mizutani a fost retras deocamdata...
ALC-ul este acum si de vanzare, dar as prefera schimbul...Pret - 460 Lei
- - - Actualizat - - -
Doresc neaparat priza FL (flared-concav)
- - - Actualizat - - -
Schimbat cu Cristian Cionoiu(Grasomega) cu un Innerforce ZLF

Ofer la schimb/vanzare: Butterfly Innerforce ZLF FL : Stare EXCELENTA si 2 fete la alegere pentru alcatuirea unei palete - Pret : 550 Lei
Actualizat!!!

Ofer la schimb: Butterfly Innerforce ZLC FL : Stare IMPECABILA cu urmatoarele lemne doar cu maner FL (Flared/concav):
Butterfly Innerforce AL , Butterfly Innerforce ALC, Butterfly Innerforce Tamca ULC, Butterfly Liu Shiwen, Butterfly Timo Boll ZLC, Butterfly Zhang Jike, Butterfly Innerforce T5000
Detalii si poze in primul postmai sus...

Daca sunteti interesat de ceva din thread-ul meu in vederea schimbului....anuntati-ma...stima.

Schimb/vand Jun Mizutani (jucat maxim de 5 ori)-s-a cam dus vopseaua de la toluen...cu urmatoarele lemne noi: DHS HURRICANE KING III , Butterfly Primorac Carbon(fluture negru) , Butterfly Innerforce AL , Butterfly Gergely Alpha...Numai cu manere FL(concav)...pret 520 lei
Detalii si poze in primul post!
Astept oferte!

...esti sigur ca nu te poti impaca cu manerul drept? :)

nu pot (at)Axel...exact ca si cum mi-ai da o caramida in mana si ai spune: Joaca!...imi displace incredibil manerul drept...chiar nu as putea...:))

Daca te poate interesa am un nexy calix fl 85 gr in f.bune conditii,e un lemn cu f. mare personalitate...da-mi de stire George...te salut amice

Actualizat!!!
Butterfly Jun Mizutani (jucat maxim de 5 ori)-s-a dus foarte putin vopseaua de la toluen......pret 520 lei - REDUCERE - 510 lei
Butterfly Zhang Jike - (jucat 2 antrenamente) - 520 lei
Butterfly Innerforce ULC - (jucat 2 antrenamente) - 530 lei
SCHIMB cu urmatoarele lemne noi: DHS HURRICANE KING III , Butterfly Innerforce AL , Andro Kinetic Suprem OFF-Kiso Hinoki Zylon, Avalox J-Aramid, Nexy Calix, Nittaku Burwell Fleet...Numai cu manere FL(concav)
Butterfly Jun Mizutani

Butterfly Zhang Jike

Butterfly Innerforce ULC

Astept Oferte !

Butterfly Jun Mizutani (jucat maxim de 5 ori)-s-a dus foarte putin vopseaua de la toluen......pret 520 lei - REDUCERE - 510 lei - Reducere - 500 lei
Butterfly Zhang Jike - (jucat 2 antrenamente) - 520 lei - Reducere - 510 lei
Butterfly Innerforce ULC - (jucat 2 antrenamente) - 530 lei - Reducere - 510 lei
Detalii si poze in primul post - AICI

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus