SKT - 16 iunie

Grupele se vor stabili in functie de clasamentul FRTM si de clasamentul Amatur, dupa exact acelasi algoritm. E tot de mine programat si merge bine. Singura diferenta este ca algoritmul de forare a grupelor va tine cont de orasul/judetul participantilor.
Dupa 2-3-4 concursuri grupele se vor stabili in functie de ratingul fiecaruia.

La categoriile Open si Amatori sponsorul OneFitness va acorda locurilor 1-4 abonamente valabile 1 luna la sala de fitness.

La Amatori stiu ca a castigat TOmica Silviu dar nu mai stiu cu cine a jucat finala , la Open finala a fost intre Vali Boaca si Navacioiu Marian si a castigat Vali. La Expert a castigat Barlan Laurentiu cu scorul de 3-1 in fața lui Manescu alias Miky. Locul 3 a fost ocupat de George Coroian iar locu 4 de Pantelimon Gabriel. Astea sunt niste rezultate in mare asa din ce-mi amintesc.

A fost un concurs frumos, totul a mers bine si repede fara nici un fel de problema. Asteptam o participare mai numeroasa data viitoare. Premiile ar trebui sa motiveze pe toti sa vina sa participe. Luam chiar in calcul o marire a premiilor in functie de numarul de participanti - cu cat participa mai multi = premii mai mari.

Bafta ! sa ne vedem sanatosi !

Back
Sus