Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
A tras la sort , cel de pe doi ?P.S.
m-am calificat de pe locul 1 din superioare dar .....
"muschiul" organizatorilor face cum vrea el.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Probabil ca o sa-ti raspunda Dl Lakatos sau Dl Dan, nu pot sa-mi dau cu parerea.Conteaza? X locuri 1 stau.
y locuri 1 sunt puse pe tabel algoritm
De ce se termina algoritmul dupa locul 1
De ce nu se trage totul la sorti.
De ce nu se poate modifica nimic la o situatie de genul acesta. Care e satisfactia si a cui.
Si nu in ultimul Rand e corecta situatia de mai sus?
Am inteles, dar pustiul daca a tras la sort si a picat la tine era greu sa mai traga odata... cred ca nu permite regulamentul...pe de alta parte te inteleg, cu toate ca revansa putea sa fie de partea ta...trebuia sa joci pt ca pana la urma miza nu era nici macar de orgoliu.In grupa am fost eu, organizatorul Laky si un pusti cu 2 victorii.
Am pierdut cu 3-2 la pusti, am invins cu 3-1 la Laky si am mers mai departe eu de pe 1 si pustiul de pe 2.
Cand am fost obligat sa joc din nou cu pustiul am renuntat ca sa duca rezultatul mai departe.
Nu aveam nevoie de revansa si daca as fi castigat nu era corect fata de pusti, scorul in acest caz ajungand de fapt sa fie 1-1 iar eu sa merg mai departe... total incorect dpmdv.
Nu ai fost pus sa joci ci tragerea la sorti a hotarat acest lucru! Cu parere de rau, lipsa de fairplay a fost din partea ta, Dane! Faptul ca pustiul te-a tras pe tine la sorti, tine de hazardul pe care trebuie sa-l acceptam si faptul ca dupa cateva mingi ai refuzat sa continui jocul, a dat impresia ca te-ai temut ca vei pierde iar! Ai avut sansa sa-ti iei imediat revansa pentru meciul pierdut in grupa superioara si ai refuzat! Am impresia ca atunci cand lucrurile evolueza in alta directie decat cea dorita de tine, clachezi psihic si incepi sa cauti tapi ispasitori!!! Reactia ta a fost cel putin deplasata!Ceva nou si din punctul meu de vedere lipsit de fair play
In conditiile in care in primul tur de eliminatorii am fost pus sa joc cu cel cu care m-am calificat din grupele superioare am considerat CA nu mail exista nici un spirit de fairplay sau de amatur. Si spun asta nu pentru ca sunt din ciuc ci pentru CA nu e correct.