Gabriel91
senior
frate credeti ce vreti....vorbiti cu Geanyny nu cu mine daca pe colet scrie Gabriel Sandu imi asum 100% responsabilitatea
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
poate o sa mai ai si u nevoie de alte materiale de pe forum D-LE GABRIEL!acesti oameni ti-am achitat produsele bazandu-se pe incredere si pe bun simt!corect ar fi daca ai un obraz subtire sa le returnezi banii acestelor domni!,,BA FRATILOR,, este un apelativ de mahala!uita-te la varsta d-lui marcu vasile te rog!si cred ca mai ai ceva materiale la vanzare nu ?am facut niste observatii fara vreo intentie sau sa iau partea cuiva!stima!frate credeti ce vreti....vorbiti cu Geanyny nu cu mine daca pe colet scrie Gabriel Sandu imi asum 100% responsabilitatea
ba frate...nu dati vina pe mine....copilu ala mi-a spart parola.......aia e...miam schimbat parola si gat.a...nu dati vina pe mine...ati muscat-o si voi si el....id meu este altul nu are legatura...si eu nam leg cu copilu aala teapa e a voastra