SKT - 23 iunie

Clasamente :

EXPERT

1. Cazacu Alexandru
2. Coroian George
3. Barlan Laurentiu
4. Petrescu Alexandru
5-8. Tomescu Adrian (Shobo)
5-8. Mircea Alexandru
5-8. Pantelimon Gabriel
5-8. Manescu Mihai
9-10. Tigau Dan
9-10. Motoroi Costi
11-12. Cojanu Ciprian
11-12. Boaca Valentin
13-14. Ciobanu Alex
13-14. Nicolae Paul

OPEN

1. Traistaru Marius
2. Pirvu Mircea
3. Boaca Valentin
4. Mocanu David
5-8. Dinca Tiberiu (Mutu)
5-8. Macarenco Mario
5-8. Ghetu Gabriel
5-8. Valceanu Daniel
9-12. Navacioiu Marian
9-12. Florescu Eleodor
9-12. Nicolae Paul
9-12. Mandru Bogdan
13-16. Dinca Dorinel
13-16. Botarca Sorin
13-16. Airimoaiei Andrei
13-16. Lungu Cosmin
17. Filimon Bogdan
18. Panea Ovidiu
19-20. Costachescu Doru
19-20. Acsinte Ionela

AMATORI

1. Nica Ionut
2. Tomica Silviu
3. Vladoiu Gelu
4. Dutu Daniel
5-8. Jaoir Khaled
5-8. Dascalasu Viorel
5-8. Cristescu Cristian
5-8. Uta Adrian
9-12. Papacu Bejoli
9-12. Filimon Bogdan
9-12. Padurariu Costel
9-12. Prisecariu Marian
13-18. Iacob Lucian
13-18. Anita Dorel
13-18.Coroianu Mircea
13-18. Vranceanu Mihai
13-18. Lazar Ion
13-18. Rosu Daniel
19-24. Vlad Florin
19-24. Hutanu Alin
19-24. Nicolae Alexandru
19-24. Iacob Bogdan
19-24. Miron Lucian
19-24. Bordea Mihnea
25-28. Tudor Emil
25-28. Tomica Andrei
25-28. Ogica George
25-28. Carabulea Dragos
29-32. Pavel Alexandra
29-32. Negrila Bianca
29-32. Stoica Mihnea
29-32. Pavel Andreea
33-36. Nitu Vladia
33-36. Drume Adrian
33-36. Mantescu Maria
33-36. Damian Bianca

Avand in vedere ca nu am avut timp sa verific rezultatele cu ajutorul foilor de joc va rog sa postati aici daca vi se pare ca a intervenit vreo eroare.

Clasamente :

EXPERT

1. Cazacu Alexandru
2. Coroian George
3. Barlan Laurentiu
4. Petrescu Alexandru
5-8. Tomescu Adrian (Shobo)
5-8. Mircea Alexandru
5-8. Pantelimon Gabriel
5-8. Manescu Mihai
9-10. Tigau Dan
9-10. Motoroi Costi
11-12. Cojanu Ciprian
11-12. Boaca Valentin
13-14. Ciobanu Alex
13-14. Nicolae Paul

OPEN

1. Traistaru Marius
2. Pirvu Mircea
3. Boaca Valentin
4. Mocanu David
5-8. Dinca Tiberiu (Mutu)
5-8. Macarenco Mario
5-8. Ghetu Gabriel
5-8. Valceanu Daniel
9-12. Navacioiu Marian
9-12. Florescu Eleodor
9-12. Nicolae Paul
9-12. Mandru Bogdan
13-16. Dinca Dorinel
13-16. Botarca Sorin
13-16. Airimoaiei Andrei
13-16. Lungu Cosmin
17. Filimon Bogdan
18. Panea Ovidiu
19-20. Costachescu Doru
19-20. Acsinte Ionela

AMATORI

1. Nica Ionut
2. Tomica Silviu
3. Vladoiu Gelu
4. Dutu Daniel
5-8. Jaoir Khaled
5-8. Dascalasu Viorel
5-8. Cristescu Cristian
5-8. Uta Adrian
9-12. Papacu Bejoli
9-12. Filimon Bogdan
9-12. Padurariu Costel
9-12. Prisecariu Marian
13-18. Iacob Lucian
13-18. Anita Dorel
13-18.Coroianu Mircea
13-18. Vranceanu Mihai
13-18. Lazar Ion
13-18. Rosu Daniel
19-24. Vlad Florin
19-24. Hutanu Alin
19-24. Nicolae Alexandru
19-24. Iacob Bogdan
19-24. Miron Lucian
19-24. Bordea Mihnea
25-28. Tudor Emil
25-28. Tomica Andrei
25-28. Ogica George
25-28. Carabulea Dragos
29-32. Pavel Alexandra
29-32. Negrila Bianca
29-32. Stoica Mihnea
29-32. Pavel Andreea
33-36. Nitu Vladia
33-36. Drume Adrian
33-36. Mantescu Maria
33-36. Damian Bianca

Avand in vedere ca nu am avut timp sa verific rezultatele cu ajutorul foilor de joc va rog sa postati aici daca vi se pare ca a intervenit vreo eroare.

F urat Cristi din partea ta ! M-ai pus acolo la coada in clasament fara nici o explicatie asa...sa creada lumea ca am fost cel mai slab...ai cartonas galben de la mine...!

De acord ca dupa 3 meciuri te-ai retras, dar din alea 3 tot n-ai castigat nici unul :P
Si asa te-am pus in fata lui Paulica ... nu-ti ajunge ??

De acord ca dupa 3 meciuri te-ai retras, dar din alea 3 tot n-ai castigat nici unul :P
Si asa te-am pus in fata lui Paulica ... nu-ti ajunge ??
Tocmai ai capatat si al doilea galben de la mine ...deci ai ROSHU....DECI OUT !!!!!!!!!
Am jucat cu Barlan , cu Petrescu si cu Boaca si l-am batut pe Boaca 3-0! Iar cu Petrescu a fost 3-1 pt el dar toate seturile la avantaj. Cu Lori e mai greu :D. Ma calificam de pe 4 daca nu ma accidentam :( !
La urmatoarea abatere o sa cer domnului presedinte Motoroi o penalizare la salariu :D

Ultima editare:
Nu finule dar trebuia sa precizeze si el ca m-am retras dupa primele 3 meciuri pt ca m-am accidentat ( un blocaj muscular destul de aiurea cum nu am mai patit pana acum)...asta e ...la a doua sanctziune ...ii dau roshu

CORECT! Trebuia sa precizeze ca si Petrescu a pierdut primul set cu tine de la 9-4 pentru el in urma unui blocaj muscular, dupa care au urmat cele 3 la avantaje tot cu blocaj muscular!
Plus ca in cazul meu a fost dea dreptul rautacios! L-am intrebat pe Cristi daca mai am meciuri de jucat (pierdusem cele 2 meciuri in superioare) si mi-a spus clar ca nu. M-am dus, am facut dus, m-am schimbat si cand ies era cu Mario Macarenco si ii spunea ca trebuie sa joace cu mine, dar daca eu m-am schimbat asta e, am pierdut cu 3-0!

Propun sa-l aducem pe dl. Popovici in locul d-lui Rusu!

corect! Trebuia sa precizeze ca si petrescu a pierdut primul set cu tine de la 9-4 pentru el in urma unui blocaj muscular, dupa care au urmat cele 3 la avantaje tot cu blocaj muscular!
Plus ca in cazul meu a fost dea dreptul rautacios! L-am intrebat pe cristi daca mai am meciuri de jucat (pierdusem cele 2 meciuri in superioare) si mi-a spus clar ca nu. M-am dus, am facut dus, m-am schimbat si cand ies era cu mario macarenco si ii spunea ca trebuie sa joace cu mine, dar daca eu m-am schimbat asta e, am pierdut cu 3-0!
Propun sa-l aducem pe dl. Popovici in locul d-lui rusu!
hahahaha!!! Daaaaaaaaaa !!!!!!!!!! Sa vina MAIESTATEA SA Popovici !!!!!!!!!!!!!!!!

Daca asta va e dorinta il vom ruga pe dl.Popovici si-l vom inbarca pana in capitala ,sigur cu calmul dansului se vor rezolva toate problemele.
- - - Actualizat - - -
Daca asta va e dorinta il vom ruga pe dl.Popovici si-l vom inbarca pana in capitala ,sigur cu calmul dansului se vor rezolva toate problemele.

(at)Alex O sa verific. N-am apucat sa verific foile de joc, dar daca l-ai batut pe Boaca foarte posibil vei fi mai sus in clasament :p

(at)Sorin Tu esti rautacios. Ti-am zis ca mai ai un meci, dar ca nu conteaza, nu mai ai cum sa te califici. :confused:

CORECT! Trebuia sa precizeze ca si Petrescu a pierdut primul set cu tine de la 9-4 pentru el in urma unui blocaj muscular, dupa care au urmat cele 3 la avantaje tot cu blocaj muscular!
Plus ca in cazul meu a fost dea dreptul rautacios! L-am intrebat pe Cristi daca mai am meciuri de jucat (pierdusem cele 2 meciuri in superioare) si mi-a spus clar ca nu. M-am dus, am facut dus, m-am schimbat si cand ies era cu Mario Macarenco si ii spunea ca trebuie sa joace cu mine, dar daca eu m-am schimbat asta e, am pierdut cu 3-0!
Cine nu este atent si nu se prezinta la masa va pierde meciul cu 3-0.CITATdl FLEASCA
Propun sa-l aducem pe dl. Popovici in locul d-lui Rusu!
De acord mai ales ca dl POPOVICI nu o sa dea amenzi si in plus dsul are o subrutina in care introduce rezultatele si cand iesi de la dus deja stii retingul la care se lucreaza la greu.

(at)Alex O sa verific. N-am apucat sa verific foile de joc, dar daca l-ai batut pe Boaca foarte posibil vei fi mai sus in clasament :p
(at)Sorin Tu esti rautacios. Ti-am zis ca mai ai un meci, dar ca nu conteaza, nu mai ai cum sa te califici. :confused:
Nu cristi pt ca nemaiputand sa joc din cauza accidentarii am pus toate meciurile mele pierdute cu 0-3 ....ca sa nu depinda calificarea altuia de meciul cu mine ...pentru ca cu boaca am putut sa joc ..iar la meciul cu sobo nu am mai putut ...iar locul 4 se disputa intre ei doi ...
Stai linistit ca nu e problema insa pe viitor adauga si tu comentariile necesare pentru ca altfel il convocam la lot pe Popovici ! :D

Ce bine e cu voi inapoi pe forum, baieti.
On-topic:
Super turneu. Excelenta idee. Felicitari organizatorilor, participantilor si invingatorilor.

Back
Sus