Suceava

Re: Suceava

pentru o singura masina nu merita osteneala fie ea chiar si in leasing
de altfel daca vrei sa joci tenis de masă poti sa vii la sala noastra de pe traian vuia - itcani vis a vis de ACR
ori daca vrei sa joci ping pong poti sa mergi la galleria mall-la intrare in Suceava dinspre Fălticeni

multmesc de raspunsuri.prefer sa platesc cateva ore de tenis de masă decat "gratis" dar cu un leasing la o masina.
domnul ciprian cu cea mai mare placere daca o sa pot o sa va fac o vizita.puteti sa imi spuneti ce program aveti la sala?
numai bine

in principiu aproape in fiecare seara dupa ora 18 suntem la sala
uite nr. meu 0743594158 suna-ma si vedem noi cum ne putem intalni

Se mai joaca in SUCEAVA tenis de masă la IULIUS MALL,etaj 1,intre magazinul INTERSPORT si METROPOLIS,un local de bowling(8 piste,vreo 20 mese de biliard )si ceea ce este cel mai important exista un separeu cu 6 mese de tenis albastre KETTLER,made in GERMANY.Ora de joc 12 ron,intr-o parte este loc cam 2,5 metri ,iar in partea opusa in jur de 3 metri.Tot acolo se organizeaza periodic si concursuri de tenis de masă,care din pacate nu sunt popularizate asa cum trebuie.Deci zilnic se poate juca tenis de masă la SUCEAVA,in aceasta locatie.

stau o saptamana langa suceava si as vrea sa joc tenis in suceava...mai ales ca am auzit ca sunt o gramada de jucatori buni in suceava

In SUCEAVA exista o "gramajoara" de jucatori buni,mai bine luati legatura cu cata 60 (60 reprezinta anii pe care-i are de cand s-a apucat de t.d.m.),un individ rotofei,cu un inceput de calvitie impozanta,stangaci de felul lui si asa cu aspect de "butoias"este foarte spriten cand alearga dupa minge.Aceasta "bomba"tenisistica este prezent(a) aici pe forum ,este dispus oricand sa joace cu dvs.cu conditia ca el sa castige.Ii puteti trimite un M.P.

PRIZA TOK a spus:
In SUCEAVA exista o "gramajoara" de jucatori buni,mai bine luati legatura cu cata 60 (60 reprezinta anii pe care-i are de cand s-a apucat de t.d.m.),un individ rotofei,cu un inceput de calvitie impozanta,stangaci de felul lui si asa cu aspect de "butoias"este foarte spriten cand alearga dupa minge.Aceasta "bomba"tenisistica este prezent(a) aici pe forum ,este dispus oricand sa joace cu dvs.cu conditia ca el sa castige.Ii puteti trimite un M.P.
vai ce "dragut" :lol: :lol:

nu mai e nimeni din suceava pe forum? unde se poate juca in oras tdm?

Re:

Re:

katyacsinia a spus:
...eu joc peste tot in tara.
București,Brașov,Oradea,Iași,V.Dornei...Vreau sa ajung cit de curind la Iași,Adjud si Tulcea.
Binenteles prima vizita Botoșani.
Am sa iau legatura cu cei de la Yasaka sau Butterfly poate ma sponsorizeaza pentru imagine macar. :wink:
;) treci si pe la Câmpulung Moldovenesc..la 70 km de Suceava..aici e un Sport-Pub cu 4 mese de tenis Active unde se joaca super..ce e mai nasol..cei de aici nu au palete asa bune..au fost ele odata bune..dar acum sunt cam ''scanduri'' ceea ce inseamna sa vi cu paleta de acasa daca nu vrei sa iei bataie si de la un amator:)..as vrea sa va cer o parere..am filmat un anternament de tenis cu un prieten..pe care o sa-l uploadez cat de curand..sa-mi spuneti daca as putea sa ma inscriu la un turneu de Amatur..de pe-aici adica..nu stiu care e cea mai mica varsta de la care se poate participa..am 13 ani..o sa pun un clip cu un antrenamentul :D..
Mersi Anticipat

Suceava

Sala de sport a Colegiului National "?tefan cel Mare" dupa urmatorul program: luni, miercuri si vineri ora 17.00 - 19.30 - copiii, 19.30 - 22.00 - adultii. Profesor Adrian Cojocaru, tel.0742127919.

Suceava

Asociatia Sportiva "Stefan cel Mare" Suceava
Sala de sport al Colegiului National "Stefan cel Mare"
PROGRAM:
luni, miercuri si vineri ora 17.00 - 20.00 - copiii;
luni, miercuri si vineri ora 20.00 - 22.30 - adultii.
Info la tel.0742127919 sau 0722585939 - profesor Adrian Cojocaru

Ultima editare:
Tot in Suceava
Sala in Itcani, o singura masa profesionala , Robot de tenis de masă.
Ca program, oricand . Ar incapea pentru incepatori si o a 2-a masa.Exista, insa e "trasa pe dreapta".

Back
Sus