Reverul Vietii... :|

ErykDinamo

ͲЯѺՆՆ
Scor reacție
0
Vârstă
24
Locație
Barlad
Auziti,cum pot da cu reverul si la serve dar si cand serveste adversarul...Eu nu stiu dc nu dau foarte bine cu reverul...

Aaaa si app...Eu am o paleta cu:Fata Butterfly si Lemnul Double Fortune...Dar problema e ca manerul e patratos si e cam grea paleta...Ce ziceti e buna?

Scuze...De ce?:))Eu sunt incepator dar joc destul de bine..Si paleta ce zici e buna?

Mai Antal Deles eu am intrebat cum sa imi "dezvolt" reverul...si daca e buna paleta mea.Nu mai posta aiurea spunand ca trebuie sa lovesc corect...

Mai Antal Deles eu am intrebat cum sa imi "dezvolt" reverul...si daca e buna paleta mea.Nu mai posta aiurea spunand ca trebuie sa lovesc corect...
...de cand iti permiti sa te adresezi astfel unui domn cu o varsta respectabila..."Mai ErykDinamo", acest domn ar putea sa-ti fie tata...

Eu nici nu ma uit la varsta :)SI VA ROG NU MAI POSTATI AIUREA EU AM PUS O INTREBARE VOI RASPUNDETI LA EA NU LA 10 CAI PE PERETI...CATI CAI SUNT PE PERETI

Pai sa te uiti la varsta! Invata sa vorbesti frumos si respectuos. Nu lua pe nimeni peste picior si poate ti se va raspunde. Altfel, stai pe vreun forum de-al tau si vorbeste asa cu amicii de varsta ta.

Paleta e proasta in primul rand... nu e profesionala, in al 2-lea rand omu ti-a zis un sfat bun... nu stii sa lovesti corect... ai nevoie de antrenamente de la cineva calificat in domeniu si de o paleta buna... toate se invata nimeni nu se naste invatat... vorbeste cu parintii tai sa te dea la vre-un club de tenis de masă si acolo ai sa inveti

Am incercat sa-ti dau un sfat,dar cred ca nu meriti acest lucru.
Ori ce ai incerca sa faci in viata daca nu-l faci corect,inseamana ca apuci pe cai gresite,atata mai pot sa-ti spun !

Din pacate generatia urmatoare va fi cea mai slaba din toata istoria Romaniei :(
Anturajele au schimbat total chiar si copiii buni.
Daca cei care au dat Bacul anul acesta au putut spune ca la subiectul de 30 puncte,in care trebuiau sa dezvolte ideea de "Lume"in vizunea lui Mihai Eminescu,in care puteau scrie absolut orice ,despre Lac,despre Luceafarul,Floare albastra,motivul teiului,poate cel mai usor subiect posibil,ei au spus,citez:''Ne-au dat acest subiect pentru a-si bate joc de noi"-am ramas interzis,Nu se poate asa ceva!!!,ca sa nu mai vorbim de generatia lui Erik,ce nu mai are timp de scoala,mai mult ca sigur se cearta mereu cu parintii,de aici lipsa crasa de respect fata de cineva care vrea sa il ajute!!!
Erik,nu imi pasa daca o sa te superi sau nu,dar cu acest mod de a gandi si de a vorbi nu vei face niciodata nimic in viata,pentru ca daca nu respecti,nici nu vei fii respectat,nu ai cei 7 ani elementari de acasa,si nici in tenisul de masa nu vei evolua,deoarece e nevoie de RABDARE si respect in primul rand fata de cei care vor sa te ajute.
Ce vei face daca vei da peste un antrenor care va dori sa te invete?un antrenor de o varsta cu domnul Antal?il vei certa pentru ca iti zice sa lovesti corect?pai in secunda a2a vei ramane singur,doar tu si mingile
Sper sa fii bagat ceva la cap din mesajul meu si sa incerci sa iti schimbi atitudinea,pana nu e prea tarziu-In fond si la urma urmei e spre binele tau,dar sa sti ca daca vei continua cu atitudinea asta ti se vor inchide toate usile.
- - - Actualizat - - -
Uite asa trebuie sa lovesti cu reverul-
http://www.youtube.com/watch?v=RIJ7hGYQqF4

Ultima editare:
Te rog crede-ma ca eu am note foarte bune la sc la fiecare obiect...De ex cea mai mica nota din catalog este 6,fara 7 si 8 si doar 9 si 10

- - - Actualizat - - -
http://www.youtube.com/watch?v=RIJ7hGYQqF4
Cu parere de rau trebuie sa mentionez, vazand modul in care domnul loveste mingea, ca este total gresit, la un loc cu explicatia.
Ca idee: picioarele trebuie sa fie in aceeasi pozitie ca pentru o lovitura de FH - stangul putin inainte (pentru dreptaci). Paleta pleaca din dreptul inimii, pozitie in care axa manerului este la 45 grade fata de antebrat, cu cotul la 90 de grade sau mai putin (incheietura la acelasi nivel sau mai sus decat cotul).
Incheietura ramane nemiscata pe toata durata loviturii (paleta ramane in acelasi plac cu antebratul; miscarea se face din umar, nu din cot sau incheietura). Cand paleta loveste mingea, planul paletei este vertical. Dupa contact, varful paletei se duce spre inainte, astfel incat sa ajungi cu ea aproape la orizontala, pentru a aduce mingea pe masa, cu antebratul intins inainte.
Te rog crede-ma ca eu am note foarte bune la sc la fiecare obiect...De ex cea mai mica nota din catalog este 6,fara 7 si 8 si doar 9 si 10
Vis-a-vis de note, dupa cum tratezi oameni care au o varsta comparabila cu a parintilor tai aici pe forum, ma intreb ce nota ai la purtare.

Back
Sus