ÎNCHIS Butterfly Tenergy 05 FX rosie / DHS Hurricane 3 Neo neagra

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

adelin27

senior
Scor reacție
5
Locație
Târgoviste & Câmpina
Lemn Timo Boll ALC impecabil aproape nou,maner drept (straight),o sa.l cantaresc maine pret 400ron fixx.(vandut)

DHS Hurricane 3 National BlueSponge taiata pe TB ALC jucata foarte putin,impecabila,neciupita,netocita..pret 200ron fixx(vanduta)

DHS Hurricane 3 NEO Comercial neagra,grosime,2.1 taiata mai mare decat Innerforce ZLF jucata 2 saptamani(am restul de fata de la taiere + ambalajul original),tratata cu ulei de parafina pret 60 ron fixx

Butterfly Tenergy 05 FX 2.1mm,rosie,in stare bunaburete in stare buna,dimensiuni:15,3/14,6,Pret 80 ron Fixx(redusa la 75) redusa la 70ron, din nou redusa la 65 ron

Lemn BTY Balsa Carbo X5 cumparat acum o luna,jucat maxim 20 ore,lemnul a crapat/fisurat singur fara a fi lovit,este si putin aschiat,(lemnul este al lui silviansvs)am pus poze mai multe,pret 60 ron fixx (VANDUT)

Predare personala in Campina,Ploiești,Targoviște,București in rest posta..
Cu respect Stanescu Adelin tel: 0744 479749

Ultima editare:
Am adaugat o fata Butterfly Tenergy 05 FX 2.1 rosie,in stare buna,ciupita in dreapta sus,dimensiuni 149/152 pret: 80ron fixx!!

- - - Actualizat - - -
Fetele Xiom Vega PRO si DHS Hurricane 3 neo comercial au fost date la schimb pe un lemn TB ALC al domnului (zenO)..Ramane doar BTY Tenergy 05 FX rosie pret 80 ron,multumesc.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus