secvente youtube

Durdun Gheorghe - Simon Csaba, Play-Off Divizia B
Corona 2010 Brașov - TCD Cluj Napoca
Un meci tensionat, de la un capat la altul !

Felicitari pentru victorie. Pacat ca Csaby in momentul acela nu se mai antrena aproape deloc si nu a putut arata jocul de care este capabil.

Finala olimpica din 2008 - pentru cei care vor sa vada sau sa revada un rezumat:
In setul 4 -> 7-5 Wang Hao, apoi: 7-11!

Ultima editare:
Michael Maze Vs Hao Shuai - Amazing Come Back (of all time) Full Match

Am stat lipit 52 minute.... mingea de la 0-3: 9-10. Rar poti vedea asemenea evolutie a scorului.

in dreptul lui Maze, la rezultate anterioare in acel campionat mondial din 2005 era victorie a lui Maze la Wang Hao cu 4-0!!!!!

wang hao - ma lin
wang liqin - wang hao
- - - Actualizat - - -
si ,desigur,cel mai spectaculos
ma long - xu xin

Ultima editare:
Calin Creanga - pe la minutu 40 se vede ca si el are destul de intalnita accidentare la umar care ne kinuie pe unii dintre noi :)
Iar antrenorul cu care face "la cutie" poarta okelari de protectie, anti-backhand poate :))

Ultima editare:
Nu stiu daca secventa a mai fost postata, dar e ceva fantastic! primorac plonjeaza dupa minge...ca pe vremuri Ilie Nastase!

DOAR ATAT :WOW!!!
- - - Actualizat - - -
Toata lumea pune videoclipuri cu mari jucatori,pun eu unul cu niste amatori care m-au impresionat-probabil in pauza de masa,la un tenis,si culmea,ar face fata cu brio in circuitul Amatur :)-se vede cu cata placere joaca,cu zambetul pe buze

Back
Sus