Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Daca mai ai putina rabdare, te-as putea servi eu, dar tenergy in stare foarte buna nu vei gasi sub 100 lei, eu iti recomand ceva mai soft si mai usor.
Uita-te la anuntul meu cu marfa de la donic, tibhar, butterfy sa vezi ce preturi am.
tata,fetele sunt noi,doua antrenamente au.eu nu te mint frumos ca politicienii.pt ca esti din vatra dornei ti le pot lasa la 170 lei + transportul.
SA AI O ZI FRUMOASA!!!
Vezi ce insemna sa stai in Vatra Dornei.
MARCU VASILE.STR.Malinilor ,Nr.2,Bl.D4,Sc.B,Ap.4,Mun.Vatra Dornei,Jud.SUCEAVA.Cod 725700.,tel.0756258169,plata ramburs.MULTUMESC si sa auzim de bine. - - - Actualizat - - -
ALINUTULE SA-TI TRAIASCA FAMILIA .Am primit astazi fețele si sunt excelente,exact cum ai spus,NOI.
MULTUMESC si sa dea domnu sa ne intalnim la o bere.
Draga imi pare rau dar am fost cu o zi inaintea ta si le-am cumparat eu .Am avut noroc ,asa fețe mai rar pe acest site.D-nul Alin a fost si sper ca v-a ramane incontinoare un om de cuvant si de cate ori v-a aparea pe site voi fi atent la ce bijuterii va vinde.Cu stima domnule si nu fi suparat o sa mai fie ocazii.