jhon senior 29 Iul 2012 #22 Salut! Ce fel de fata e tibhar x soft? ca nu o gasesc nicaieri.... m-ar fi interesat si nimbus soft...
Salut! Ce fel de fata e tibhar x soft? ca nu o gasesc nicaieri.... m-ar fi interesat si nimbus soft...
roman bogdan Coordonator Onorific 29 Iul 2012 #24 jhon a spus: Salut! Ce fel de fata e tibhar x soft? ca nu o gasesc nicaieri.... m-ar fi interesat si nimbus soft... Click pentru a extinde... Nu e Tibhar este Joola x-soft, este fata cu mult efect si foarte moale, si am tibhar nimbus sound max negru
jhon a spus: Salut! Ce fel de fata e tibhar x soft? ca nu o gasesc nicaieri.... m-ar fi interesat si nimbus soft... Click pentru a extinde... Nu e Tibhar este Joola x-soft, este fata cu mult efect si foarte moale, si am tibhar nimbus sound max negru
jhon senior 4 Aug 2012 #30 roman bogdan a spus: Inca nu, astept sa primesc Click pentru a extinde... Ma intereseaza o pereche,multumesc.
roman bogdan a spus: Inca nu, astept sa primesc Click pentru a extinde... Ma intereseaza o pereche,multumesc.
axel senior 11 Aug 2012 #35 roman bogdan a spus: Adaug un Mazunov off+ jucat 3 luni - 150 lei Click pentru a extinde... ...este vorba de modelul vechi cu fluture negru...am vazut lemnul, este impecabil...
roman bogdan a spus: Adaug un Mazunov off+ jucat 3 luni - 150 lei Click pentru a extinde... ...este vorba de modelul vechi cu fluture negru...am vazut lemnul, este impecabil...
roman bogdan Coordonator Onorific 13 Aug 2012 #37 cred ca 110 grame, fluture negru, si este considerat lemn de colectie
roman bogdan Coordonator Onorific 13 Aug 2012 #38 cerbu.nicu a spus: Un lemn all cu priza penhold ai ? Click pentru a extinde... inca nu am avut niciodata
cerbu.nicu a spus: Un lemn all cu priza penhold ai ? Click pentru a extinde... inca nu am avut niciodata