Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Nu vreau sa va stric placerea de a vinde si de a cumpara dar la banii astia eu personal mi-am facut singur mantinele de sunt mai bune si mai frumoase decat cele din comert.Am sa fac poze si am sa va arat.Nu trebuie decat materiale;rigle de lemn 5cm,plasa de rigips 40 m,cuie ,baitz 1kg pe baza de apa si lac,IN TOTAL M-A COSTAT 160 LEI SI AM FACUT 12 mantinele ca la carte. Inca odata va rog sa nu o luati in nume de rau cele spuse mai sus,dar poate am fost de folos.Cei ce vor sa economiseasca bani ,cu putin efort iese ceva frumos si ieftin.VA SALUT CU STIMA - - - Actualizat - - -
V-am promis poze si am sa le postez .
Tot ce vedeti in sala m-a costat 250-300lei
pe tt-sport.ro joola noi la 83 lei..., dimensiunile sunt cam standard, adica 2.33 pe 70...as vrea sa-mi spui si mie un pret pentru 2/3. multumesc - - - Actualizat - - -
te rog daca faci rost de undeva la un pret bun sa-mi spui si mie...sau daca pe undeva e oferta daca iei mai multe, vreau si eu 2-3-4...in functie de pret...