ÎNCHIS Cumpar mantinele second

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Avand in vedere ca nici o mantinea nu vad sub 100lei, eu cred ca 90lei e un pret ok
Chiar dimensiunile nu le stiu, par de 2m

Nu vreau sa va stric placerea de a vinde si de a cumpara dar la banii astia eu personal mi-am facut singur mantinele de sunt mai bune si mai frumoase decat cele din comert.Am sa fac poze si am sa va arat.Nu trebuie decat materiale;rigle de lemn 5cm,plasa de rigips 40 m,cuie ,baitz 1kg pe baza de apa si lac,IN TOTAL M-A COSTAT 160 LEI SI AM FACUT 12 mantinele ca la carte. Inca odata va rog sa nu o luati in nume de rau cele spuse mai sus,dar poate am fost de folos.Cei ce vor sa economiseasca bani ,cu putin efort iese ceva frumos si ieftin.VA SALUT CU STIMA
- - - Actualizat - - -
V-am promis poze si am sa le postez .

Tot ce vedeti in sala m-a costat 250-300lei

Ultima editare:
pe tt-sport.ro joola noi la 83 lei noi...astept si eu un pret pentru cele second mci!
- - - Actualizat - - -
Avand in vedere ca nici o mantinea nu vad sub 100lei, eu cred ca 90lei e un pret ok
Chiar dimensiunile nu le stiu, par de 2m
pe tt-sport.ro joola noi la 83 lei..., dimensiunile sunt cam standard, adica 2.33 pe 70...as vrea sa-mi spui si mie un pret pentru 2/3. multumesc
- - - Actualizat - - -
cumpar mantinele care sa fie folosite in stare totusi buna sau noi dar la un pret bun!!1
te rog daca faci rost de undeva la un pret bun sa-mi spui si mie...sau daca pe undeva e oferta daca iei mai multe, vreau si eu 2-3-4...in functie de pret...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus