ÎNCHIS Vand ButterFly W.Schlager OFF+ [Originala]

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

PaiPai

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
32
Locație
Mureș
Paleta este in stare buna , O vand pentru ca este prea rapida pentru mine , + ca m-am cam lasat de tenis de masă . Pretu este Negociabil Pm daca te intereseaza .
(at) ofer paleta tot cu fetele de pe ea , sunt Friendship fx 720 noi . Imagini Mai jos.
PRET 130+ Pretu este final + dau si fetele in acelasi pret.!
NR TELEFON 0749330269
30t5k43.jpg
15ygodc.jpg
344un44.jpg
wm09ja.jpg
2rdj3at.jpg
20q067a.jpg
w7lc1g.jpg

Ultima editare:
Ba da , fetele erau doar cadou :)) dar acm le-am dezlipit si sa rupt una , in concluzie dau doar lemnu.

Offfffffffff tare bine se pare ca iti pare ca te-ai lasat de tenis de masă-eu si acum stau si ma gandesc cum ai putut da cu piciorul unei asemenea sanse,de a avea alaturi unul din cei mai mari antrenori din istorie,cand unii de varsta ta ar da orice sa aiba sansa la care tu ai dat cu piciorul atat de usor.
De ce nu iti cumperi o paleta controlabila si sa bagi antrenament de calitate?de ce?:(

Dar ce a patit lemnul, de arata in halul ala?
- - - Actualizat - - -
Offfffffffff tare bine se pare ca iti pare ca te-ai lasat de tenis de masă-eu si acum stau si ma gandesc cum ai putut da cu piciorul unei asemenea sanse,de a avea alaturi unul din cei mai mari antrenori din istorie,cand unii de varsta ta ar da orice sa aiba sansa la care tu ai dat cu piciorul atat de usor.
De ce nu iti cumperi o paleta controlabila si sa bagi antrenament de calitate?de ce?:(
+1

Asa lam primit si eu . Nu-i nou. Poate te referi si la fata si spate , are lipi nu am dat cu chesti pe el , doar ce am dat fetele jos.
(at) Cat despre varsta , nu am ce sa fac am 19 ani.. Daca eram mai tinerel :))) nu renuntam , dar acuma na asta este :d, Si aicia la noi nu avem posibilitati concursuri etc .:-j
(at) Fac schimb si pe alte obiecte , daca nu se poate banii.!

Ultima editare:
Ai 19 ani,asa si?unii au peste 40 si joaca pana li se lipesc tricourile de piele :),cauta tot timpul sa isi imbunatateasca tehnica,miscarea la masa,cauta noi parteneri de joc,si o fac pentru SANATATE!!,pentru placerea de a practica un sport,si mai presus de toate,pentru a lega noi prietenii :)
de concursul Amatur ai auzitîșigur se va ivi ocazia unui turneu prin judetele invecinate:)

Nu cred.. Nu cunosti orasu ca sa vezi despre ce ii vorba , ..:)) .
(at) Up!

Ultima editare:
Are dreptate george!! Eu am 31 de ani, operat la picior cu tija metalica, cand e vb de concurs parca imi ard calcaiele
Cat ceri doar pe lemn?

Acelasi pret , Mai las 10 lei daca este nevoie , fetele le-am vandut. Mai am lemnu .
- - - Actualizat - - -
Valabil 120! Pret final.
- - - Actualizat - - -
Up...
- - - Actualizat - - -
Up...

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus