Papuci cu gel

Mi-am comandat cyberspeed-ul de la d-nul Vali, insa mi-au fost mici si a trebuit sa ii returnez.
Port intre 42,5 si 43,5 in functie de incaltaminte, ultima bucata de asics a fost un 43,5 care imi veneau prea fix.
Toata stima pt.d-nul Vali, e profesionist.
Are cineva asa ceva http://www.tenisdemasashop.ro/product.php?id_product=311 ? Sunt oare mai buni ca si modelul precedent? sau o fi aceeasi marie cu alta palarie?

Stie cineva in Cluj unde s-ar gasi ceva pantofi special pt tt? Am fost prin Polus la Hervis, Intersport si Decathlon si n-am gasit nimic pt tt. Azi vreau sa mai dau o tura si pe la Iulius.
As lua online dar mi-e frica ca nu se potrivesc ca si numar, calapod...

la decathlon ar fi trebuit sa fi gasit papuci cu gel Asics
eu 1 iti recomand , am 2 perechi, sunt groaznici de buni, insa , incearca-i inainte de a-i cumpara. exista cazuri cand dimensiunile nu corespund. totusi , eu nu am avut aceste probleme.

Am luat de la Decathlon. Asics. Nu sint speciali pt tt dar sint "groaznici de buni" ;)
Asta e, pana cei cu magazine online nu gasesc o cale de a "proba" pantofii, nu cred ca au sanse mari sa-i vanda. As fi luat chiar daca sint mai scumpi...

Atentie la Asics ! Trebuie cumparati...cel putin in cazul meu cu un numar ...un numar si jumatate peste numarul uzual . Eu am cumparat o pereche de Asics Nimbus 18 , ultraconfortabili pentru un om "matur":) care imi veneau perfect in magazin si la...mers...dar la primul joc , dupa 1 ora degetul mare atingea varful si nu e reconfortant , desi nici foarte deranjant nu e . Si nu sunt prea lati...trebuie sa lasi sireturile foarte putin stranse , in plus se simte ca sunt putin inalti pentru tdm. Acum am cumparat Lezoline Germany...sunt lati , ramane sa joc mai mult cu ei sa-mi "dau cu parerea" si sunt josi asa cum ar trebui !

Back
Sus