ÎNCHIS Vand fete patrate dhs h3

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Durdun Gheorghe

organizator principal
Scor reacție
1.228
Vârstă
37
Locație
București, Romania
Vand 8 fete DHS Hurricane 3 (4 rosii / 4 negre)
Fetele sunt aduse din Italia si sunt proaspete, ele fiind cumparate cu 2 luni inainte sa le primesc eu,dar baiatul care il antrenam a renuntat la jocul cu ele si a hotarat sa ma plateasca in locul unor bani.
Pretul din ce am vazut, este cel mai mic de pe forum, daca este altundeva mai ieftin le vand cu 5 lei mai putin decat pretul concurent pentru ca nu am ce sa fac cu ele si am nevoie de bani.

Toate cele bune,
George Durdun

Pret : 55ron/buc

Poze reale

- - - Actualizat - - -

6 disponibile

Toate cele bune,
George Durdun

Ultima editare:
Re: Vand fete patrate dhs h3 / Cumpar BTY Primo Power Feeling

Re: Vand fete patrate dhs h3 / Cumpar BTY Primo Power Feeling

Am un amic care are unul de vanzare. Are vreo 20 de ani(asa spune el). Lemnul este in conditii bune, a fost reconditionat pe margini( i-a fost aplicata rasina) iar lama a fost un pic "stramtata" in partile laterale de jos. Nu mult, dar se vede. Daca esti interesat, am sa il rog sa imi faca fotografii si am sa il intereb si de un pret!

gasit un lemn second cu mâner flared, în Irlanda de Nord... o sa aiba sigur lovituri explozive
daca te intereseaza, urmeaza poze si pret cu tot cu transport

Dupa ce am vorbit cu Cazacu si mi-a spus ca l-a primit cadou, l-am cautat pe internet.
Prima oara cand am dat pe Google, am dat in imagini, de unde a si rezultat imaginea care am pus-o aici, dupa care am cautat in web si mi-au aparut numai link-uri vechi, unde dupa vre-o 2 ore de cautari intense, am gasit la un baiat din Marea Britanie un lemn cu 22 lire, anunt din 2002 !
Te-a molipsit Cazacu ;)
Nu Cazacu m-a molipsit, m-a atras feeling-ul acestui lemn intr-un mod in care 3-4 lemne din cateva sute bune m-au "miscat"
Am un amic care are unul de vanzare. Are vreo 20 de ani(asa spune el). Lemnul este in conditii bune, a fost reconditionat pe margini( i-a fost aplicata rasina) iar lama a fost un pic "stramtata" in partile laterale de jos. Nu mult, dar se vede. Daca esti interesat, am sa il rog sa imi faca fotografii si am sa il intereb si de un pret!
Sigur Claudiu ! As fi preferat sa fie nemodificat, dar importanta e saritura.
Cand ai tu timp sa imi trimiti un email cu cateva poze si un pret.
gdurdun(at)yahoo.com
gasit un lemn second cu mâner flared, în Irlanda de Nord... o sa aiba sigur lovituri explozive
daca te intereseaza, urmeaza poze si pret cu tot cu transport
Sigur ca ma intereseaza, da-mi te rog un mesaj privat cu datele.
Multumesc frumos,
George Durdun

Am vazut unul pe mytabletennis il vindea un tip din Irlanda cu 100 de lire (englezesti) si bineinteles ca nu-l cumpara nimeni :)

off topic... mie nu imi place de nici o culoare lemnu ala... nici feelingul nici nimic... :)) spor cu el :D

Multumesc pentru informatii.
Din pacate unul este intr-o stare nasoala, iar celalalt e scump. Mai astept.
De asemenea sunt interesat sa mai cumpar din modelele vechi: Viscaria si SK7

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus