Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
dl gabi are dreptate......dar tinand cont de pretul cerut pe setup e unul corect....lemnul face 100 lei iar acele fete merita asa cum sunt 50 lei fiecare.....deci exprimarea este gresita dar pretul nu....bafta...si nu va mai certati doar pt atata lucru......nu e de la condens...condensul se sterge usor cu o carpa...
Dl. adyy probabil ca este dreptaci, iar fata neagra este folosita pe rever, dupa cum se vad semnele de uzura...uzura apare relativ repede la fetele xiom, avand cauziucul fff moale si relativ "firav"....urmele de uzura ale cauciucului au aparut urmare a contactului suprafetei cu transpiratia de pe degetul aratator...
Nu putem spune acum exact cat s-a jucat cu acea fata, dar daca transpiratia domnului este suficient de "coroziva" , il putem crede pe cuvant...ne uitam putin la fata rosie, care nu e asa uzata, evident pt ca nu s-a uzat decat de la contactul cu mingea, ca pe fata de FH nu tine nimeni degetul cand joaca, decat eventual f putin, varful degetului mare deasupra manerului....
M-am bagat si eu in seama pentru ca detin o fata Xiom vega pro neagra jucata pe FH 1/2 ore de catre un prieten (cu siguranta este jucata atat, eram langa el cand a taiat-o si cand cand a jucat... si nu am intentia de a o vinde), si deja incepuse sa apara semne de "tocire" a cauciucului in zona varfului degetului mare, la baza fetei, pe mijloc, deasupra manerului...
Un alt indicator de uzura al fetelor Xiom este dat de ciupiturile de pe margini, care apar relativ repede, tocmai datorita cauciucului sensibil....in acest caz nu se vad astfel de semne, ceea ce denota ca, totusi, contrar anumitor aparente, fetele sunt ok.
Spor la vanzare!