Campanie de ajutorare

csabazedler

organizator local
Scor reacție
370
Vârstă
65
Locație
Agnita
Stimati colegi!
Am trait momente pline de emotie la recentul turneu din Agnita,cunoscand o familie speciala:fam.Gavrilovici din Caransebeș,mama,tata si 7 copii(baieti si fete) cu varsta cuprinsa intre 9 si 17 ani,toti practicanti ai tenisului de masa!Sunt si ei la inceput de drum,cu greutatile inerente datorate conditiilor economico-sociale prezente si in oraselul lor,ca peste tot in tara!Dorinta lor cea mai mare este sa poata participa cat mai des la turnee Amatur pentru copii,pentru ca nu au posibilitatea sa se antreneze acasa din lipsa unui spatiu corespunzator.In prezent i-si desfasoara "antrenamentele" pe o singura masa intr-o sala de clasa.Am constatat ca paletele folosite de copii sunt "roase" pana la lemn de atata folosire!!Am trait si noi la Agnita asemenea clipe,la infintarea sectiei noastre de tenis de masă,stim cum este si cum se simteau copii nostri cand mergeam la primele turnee cu palete din "evul mediu".Am fost,la randul nostru,beneficiarii unei campanii de ajutorare prin donatii de palete si echipament sportiv pentru copii,acum este randul nostru sa-i ajutam pe altii!Va invitam pe toti ,stimati colegi,cei cu posibilitati financiare si inima mare,sa punem cu totii umarul si sa-i ajutam pe acesti copii sa-si implineasca visul!CS Agnita a inmanat deja un pachet(echipament sportiv,mingi si alte articole) urmand ca in cursul acestei saptamani sa confectionez doua palete profesionale(una de atac si una de aparare) pe care o sa le trimitem la adresa mentionata de Nicu Gavrilovici(tata,antrenor,"impresar",sofer,jucator,etc) impreuna cu speranta ca si ei o sa-si implineasca visele cat mai curand!
Va salut cu respect!

Va multumim tuturor!Promitem sa va tinem la curent cu "ispraviile" pe care le vor face paletele daruite cu generozitate de dvs. Speram ca acest lucru sa se intample pe 1 septembrie la ploiesti,daca vom ajunge...Inca o data,multumirile si respectul nostru. Dumnezeu sa va rasplateasca!
Fratii Gavrilovici
- - - Actualizat - - -
Adresa noastra este: Gavrilovici Nicolae, str.Caminului, nr.40 A, loc.Paltinis, jud.Caras-Severin
Multumim!

Datele sunt: Gavrilovici Nicolae, str.Caminului, nr.40A, loc.Paltinis(e un sat la 5 km de Caransebeș) jud.Caras-Severin.
Va multumim!

Datele sunt: Gavrilovici Nicolae, str.Caminului, nr.40A, loc.Paltinis(e un sat la 5 km de Caransebeș) jud.Caras-Severin.
Va multumim!
Stimate coleg!
Coletul pregatit de noi este gata,el continand 2 palete profi f.bune(una de atac si una de control) si cateva fete bune ramase de la paletele noastre!
Din pacate insa eu o sa fiu plecat la mare incepand de azi si cum mai astept inca cateva fete de la un alt coleg amaturist ca sa va fac inca 1-2 palete bune,o sa va trimit un singur colet saptamana viitoare cand o sa ma intorc acasa.
Va salut cu respect.

Dragii mei si eu am fost in aceasta postura ,dar cu ajutorul colegilor din marea fam.AMATUR,AM REUSIT SA TREC PESTE GREUTATI .
Nu pot sa raman indifrerent la aceasta actiune de aceea voi confectiona si eu o paleta si o voi trimite .Poate pe saptamana viitoare am sa reusesc sa va trimit.(atunci primesc pensia).Sa va dea domnul multa sanatate si mult succes.

Csaby!- felicitari!, vorbim la tel. sau imi dai o adresa unde pot sa expediez coletul. Va doresc numai bine!
- - - Actualizat - - -
- scuze pt. neatentia mea, da am vazut adresa...
- - - Actualizat - - -
Am reusit sa expediez coletul cu posta romana, este vorba de o paleta. STIMA

Am primit paleta...Multumim, multumim, multumim domnului Levente din Miercurea Ciuc ...Dumnezeu sa va rasplateasca...Merge super, am incercat-o...Cu stima si inca o data multumiri, fratii Gavrilovici.

dupa cum am promis trebuia sa va trimit si eu o paleta ! insa am fost foarte ocupat cu munca si nu am reusit sa o fac si sa o trimit ! vineri am reusit sa o pregatesc pt a o trimite luni dar sambata la concursul de la bistrita am antalnit un baiat talentat care juca cu o paleta rambo din comert cu fetele deslipite si..pe loc iam dat paleta destinata dvs acestui baiat , deoarece am vazut ca dvs mai ati primit materiale am considerat acest caz prioritar , dar cu prima ocazie va pot face un lemn pe care sa al primiti din partea mea !! cu respect danut pop !!

Astazi pleaca de la VATRA DORNEI o paleta cu fete DONIC BARACUDA .SUCCES si sa fiti sanatosi si frumosi,cand o sa ajungeti campioni sa nu uitati de cei ce v-au ajutat.Fetzele au fost a unui coleg Florea Ionut,lemnul al meu SI ANSAMBLAREA A FOST FACUTA DIN SUFLET,de toti jucatorii de tenis de masă din VATRA DORNEI
:p

multumim foarte mult, Dumnezeu sa va binecuvinteze...si mult succes... speram sa ne intalnim curand....cu stima, fratii Gavrilovici.

Multumim domnului Marcu din Vatra Dornei,al carui "arc,, a tras pana la caransebes....Cu doua palete adevarate, e o incantare sa te antrenezi, chiar si fara antrenor...Multumim mult, Dumnezeu sa va rasplateasca. V-om
incerca sa postam cateva ,,antrenamente" de ale noastre pentru a fi sfatuiti de cei cu experienta... Dumnezeu sa va dea sanatate tuturor amaturistilor si succes.... cu stima, fratii Gavrilovici.
- - - Actualizat - - -
Multumim domnului Marcu din Vatra Dornei,al carui "arc,, a tras pana la caransebes....Cu doua palete adevarate, e o incantare sa te antrenezi, chiar si fara antrenor...Multumim mult, Dumnezeu sa va rasplateasca. V-om
incerca sa postam cateva ,,antrenamente" de ale noastre pentru a fi sfatuiti de cei cu experienta... Dumnezeu sa va dea sanatate tuturor amaturistilor si succes.... cu stima, fratii Gavrilovici.

Stie cineva din vest de vreun turneu pentru copii? Noi locuim langa Caransebeș si greu ajungem la turneele din capatul celalalt al tariidar in judetele arad,timis,caras,mehedinti, hunedoara,ar merge....poate aude cineva...daca nu, sa mai crestem un pic ,ca noi suntem 10 frati, 5 baieti, cinci fete si facem echipa si la feminin si la masculinsi de ce nu, un turneu la Caransebeș...Doamne-ajuta! Daca stie cineva de vreun turneu, nr de telefon este0255 522832....multumim.

- - - Actualizat - - -
Stie cineva din vest de vreun turneu pentru copii? Noi locuim langa Caransebeș si greu ajungem la turneele din capatul celalalt al tariidar in judetele arad,timis,caras,mehedinti, hunedoara,ar merge....poate aude cineva...daca nu, sa mai crestem un pic ,ca noi suntem 10 frati, 5 baieti, cinci fete si facem echipa si la feminin si la masculinsi de ce nu, un turneu la Caransebeș...Doamne-ajuta! Daca stie cineva de vreun turneu, nr de telefon este0255 522832....multumim.
Draga domnule NICU,ma bucur ca sunt de ajutor,daca doresti sa-ti trimit si ceva D.V.D.-URI cu antrenamente ptr.copii si seniori.Treaba este daca ai aparatul de d.v.d.Deasemeni am sa-ti mai trimit si doua fețe de paleta neagre,insa sunt cam mici,dar ptr.antrenamente sunt bune.SALUTARI SI SA AUZIM DE BINE.Cand veniti prin DORNA sa ma sunati.

DVD-urile nu merg pe calculator? daca da,sunt super...sa vedem ce facem laolimpiada scolara la tenis, ca la palete de argint nu stiu daca reusim sa participam, ca ni s-a spus ca participa doar copiii legitimati la cluburile sportive... pacat, dar asta este...
Multumim foarte mult pt tot...cu stima, fratii gavrilovici

DVD-urile nu merg pe calculator? daca da,sunt super...sa vedem ce facem laolimpiada scolara la tenis, ca la palete de argint nu stiu daca reusim sa participam, ca ni s-a spus ca participa doar copiii legitimati la cluburile sportive... pacat, dar asta este...
Multumim foarte mult pt tot...cu stima, fratii gavrilovici
Am asteptat raspunsul d-voastra,luni le pun la posta cu stima MARCU

Multumim foarte mult.Sanatate si mult succes in lucrul cu piticii dv. Poate ne intalnim la faza pe tara a olimpiadei scolare....Sa ne ajute Dumnezeu....Mult succes. Cu stima, fratii Gavrilovici

Astazi am reusit sa va pun la posta pachetul cu cele doua fețe .Sa va fie de folos.SANATATE SI FERICIRE LA TOTI DIN FAMILIA GAVRILOVICI.

Back
Sus