ÎNCHIS Vand fete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Fabregas

junior
Scor reacție
1
Vârstă
35
Locație
Timișoara
Vand urmatoarele fete:

1. Desto F2 neagra de 2,0 mm, dim: 15,3 si 15,3. Pret: 35 de ron

2. Joola Tango neagra de 1,8 mm, dim: 14,8 si 15,8. Pret: 40 de ron

3. Andro Rasant neagra max, dim: 14,5 si 15,0. Pret: 60 de ron

4. Acuda S1 rosie max, dim: 15,1 si 15,7. Pret: 60 de ron

5. Tenergy 05 Fx neagra de 1,9 mm, dim: 15 si 15,3. Pret: 60 de ron

6. Tenergy 05 Fx neagra de 1,9 mm, dim: 14,7 si 15,6. Pret: 80 de ron

7. pachet de 4 fete in stare buna-foarte buna, ideale pentru palete pentru incepatori si/sau copii: Joola Tango neagra, Gewo Mega Flex Control neagra, Double Fish FS232 neagra si Double Fish FA213 rosie. Pret: 60 de ron pachetul

Fetele au fost masurate la rece, fara sa fie intinse. La lipire se mai pot intinde foarte usor.

Preturile sunt fixe si nu includ transportul.

Ultima editare:
Va salut
M-ar interesa xom vega europe si tenergi 05 cum pot sa ajung sa vorbesc cu d-voastra sau cum ajung in posesia lor? tel meu este 0244560989 dati-mi un semn

Cumparati cu incredere de la Fabregas este un tip de cuvint si serios ceea ce zice ca are asa este (mersi pt lemn si fete )

Prietene paletaa este buna un pic minerul la lemn este cam scurt pt mina mea dar cand mai aduci lemne mai vorbim si poate facem ceva, sau schimb plus dif sau cumpar altul mai vorbim pe tema aceasta daca mai ai nr de tel sa-mi dai un bip sa-l memorez si eu al tau .

Si inca o data cine vrea sa cumpere de la ,,Fabregas " poate sa o faca cu ce-a mai mare incredere (sunt f multumit atat de marfa cat si de descrierea corecta a acesteia) mersi. Calin M

Doresc sa cumpar de la dumneavoastra .Dupa atata reclama favorabila si pozitiva nu vreau sa fiu eu acela si sa nu am un produs.
DONIC COPPA PLATIN soft neagra 2.0-30ron
apollo ll factory tuned -30 ron
+fata promisa la doua articole.
preturile sunt cele cerute de mine daca sunteti de acord bine daca nu iar e bine.

Domnul Marcu aveti MP!
- - - Actualizat - - -
Am adugat la vanzare un Donic Barcuda si un Tenergy 05. Detalii in primul post!

Domnul Marcu aveti MP!
- - - Actualizat - - -
Am adugat la vanzare un Donic Barcuda si un Tenergy 05. Detalii in primul post!
am primit mesajul tau si sunt de acord.adresa mea este str. MALINILOR ,nr.2 , Bl D4 , sc.B , ap 4 ,mun. VATRA DORNEI,jud.SUCEAVA,COD 725700 telefon 0756258169. Inca odata multumesc ptr. oferta

Am primit pachetul iti foarte multumesc ,fețele sunt f.bune , o sa mai colaboram sigur .Deocamdata iti multumesc.
Cu stima

Sa le folositi cu mult succes!!
Am adaugat fete noi, doar incercate: Joola Rhyzm, Adidas TenZone si consacratul Butterfly Sriver Fx. Detalii in primul post!
- - - Actualizat - - -
Coppa X1 si Baracuda vandute!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus