ÎNCHIS Vand lemne Butterfly si TSP

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

axel

senior
Vand lemn NOU Butterfly Kong Linghui cu maner ST (drept), pret - 90 ron - Pret nou 80 ron - REZERVAT
Vand lemn NOU TSP Reflex OFF cu maner FL (concav), pret - 90 ron - Pret nou 80 ron
Vand lemn Primorac Carbon cu maner FL modelul vechi cu fluture negru fara serie jucata o luna, in afara a catorva atingeri pe cant lemnul este impecabil, pret 350 ron - Pret nou 330 ron - VANDUT
Poze la lemne in cursul zilei de maine...
Tel : 0761685334

Ultima editare:
Buna ziua.
M-ar interesa Zetro Quad-ul dar e un pic prea scump. (unul nou e 399/396 lei). Am vazut in poza din profil ca are mici zgarieturi/lovituri la canturi. Se poate negocia sa lasati la un pret mai mic?
Dati pm. tks

azi l-am cantarit...are 95 gr, legat de pret 300 ron e ultimul pret cu banii in cont...

Ultima editare:
Are 95 g??? Mi se pare foarte greu. Eu caut un Zetro Q dar la asa greutate e greu de manevrat. Pe specificari sunt greutati mai mici (adica optim 85g). Mai cantareste-l pe un cantar medical de mare precizie poate e vreo eroare la cantarul tau...

Da-mi de veste dupa ce il cantaresti pe un cantar de precizie si zi-mi exact ce greutate are. Sunt interesat de lemn.

...schimb lemnul zetro quad cu primorac carbon sau schlager carbon modelul vechi in stare impecabila...

eu am avut 2 zetro-uri, 85 respectiv 92 grame, deci nu cred ca optim e 85 cum zice cornel, si poate 90+-5 , oricum ala de 92 avea un feeling mai bun, mai moale, mai rapid, mai putine vibratii dar l-am vandut, am pastrat asta de 85, pe care nu il dau ( da nici nu joc cu el, de colectie) . oricum un lemn f bun, merita 300 lei

Cred ca citisem undeva pe un site in engleza ca greutatea optima este intre 85 g cu o marja de +- 3g. Bine, depinde si de mana fiecaruia. Eu am un lemn de 91 g si mi se pare excelent. Am jucat si cu 85 g (un Donic) si mi s-a parut si acela super. Dar 95g cred ca deja e putin greu. Cel putin pentru mine zic, deoarece manevrez actualmente lemnul de 91g si pot avea un termen de comparatie. Si mai e un aspect de luat in calcul: fețele. Eu folosesc Xiom Sigma Europe de 2.0 mm, care sunt destul de grele.. La fel si Tenergy sunt destul de grele.

Ultima editare:
Valabil in continuare...schimb lemnul zetro quad cu primorac carbon sau schlager carbon modelul vechi in stare impecabila...

valabil...dau la schimb lemnul si pe o pereche de fete stiga calibra sound sau donic bluefire m3 patrate...
- - - Actualizat - - -
Adaug la vanzare un lemn Stiga Ebenholz NCT V cu maner FL (master) 83g doar probat, pret 250 ron fix
- - - Actualizat - - -
actualizat primul post...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus